Зображення користувача Петро Олар.
Петро Олар
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Є речі, створені для вас. Тут вони звучать вперше...

На литовському березі Балтійського моря, де природа і люди створюють земний Рай, хочеться творити і мріяти. Про світле, прекрасне і вічне. Кожен з вас скаже: такий відпочинок - нездійсненна мрія. Багатьом хочеться тиші, краси, щоб зняти напругу від щоденної суєти і темпів сучасного життя.

Ми опинилися випадково в цьому затишному ресторані на березі моря, який є частиною Релакс-парку. Був вечір, на терасі ресторану "Релакс парк" імпровізатор і творець чарівної музики Кястутіс Паулайтіс з Каунаса легко і віртуозно творив таке, що ми чули вперше.

Знаєте, дуже трепетно ​​і радісно бути свідком неповторного моменту, як на твоїх очах створюється те, що звучить вперше. Адже відчуваєш себе співучасником, співтворцем і тим самим першим на Землі, хто почув цю неповторну творчість.

Музика, народжена на клавішах Кястутиса, має властивості не тільки радувати слух, є в ній щось таке, що дає можливість знімати втому, серцю вібрувати частотами щастя, а самому перенестися в світ відпочинку і радості.

Писати багато буде несправедливо до вас, просто давайте разом послухаємо ці чарівні звуки і перенесемося в створений Кястусісом світ гармонії і краси. 


Анна і Петро Олар (Швянтойи, Литва)

Наші інтереси: 

Ділимось найкращим, що є в Литві.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дякую п.Петре .що поділивсядуховним багатством

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дякую п.Петре .що поділивсядуховним багатством

Зображення користувача Петро Олар.
0
Ще не підтримано

Цей талановитий литовець серцем відчуває українську музику і красу її акордів і погодився писати музичні фонограми для литовсько-українського фільму - скоро почуєте і побачите

Хай живе Міжмор’я!