Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 315
  • Переглядів: 375

6 березня 2024: формуємо Аріянську Вільну Церкву силою Живого Слова – матриця 11+АВЦ

Категорія:

У середу 6 березня 2024 року протягом дня з самого ранку українці цілого світу проведуть читання Живого Слова за післякризове перетворення України. Уточнена формула мети: УКРАЇНЦІ СТВОРИЛИ УСПІШНУ АРІЯНСЬКУ ВІЛЬНУ ЦЕРКВУ У ПРОСТОРІ ВОЛІ. Завантажуйте текст матриці 11+АВЦ.

220404brahman-4.jpg

«І нічого не буде для вас неможливого» – Ісус Хрестос
«І нічого не буде для вас неможливого» – Ісус Хрестос

Після завершення матриці 11+АВЦ прочитуємо додаткову формулу: ДОНАЛЬД ТРАМП СПІЛЬНОТА НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ РАДІСНО ТВОРЯТЬ ПРОЦВІТАЮТЬ У ПРОСТОРІ ВОЛІ, посилюючи кожне слово Джерелом Здійснення. На Дональда Трампа великі надії: він налаштований на знесення паразитичної етатичної системи, а не на її вдосконалення. Він прискорює перехід до постіндустріального суспільства і протидію ультраіндустріальному рабству, навіть якщо не вживає цю термінологію. І, що для нас важливо, він не побоявся сказати, що є націоналістом.

Пояснення у статтях:

Завантажуйте універсальну форму № 11+АВЦ у форматах DOCX і PDF:

Для того, щоб отримати дар, треба спочатку самому подарувати. Накопичений досвід показав, що це найкращий спосіб реалізації бажань.

Тож спостерігаємо за навколишніми подіями, очікуємо позитивних сюрпризів, рахуємо доходи. Живе Слово творить життя! 

Спільнота прихильників Народного Оглядача вже перетворилася на колективну особистість, яка в езотеричній традиції іменується духовною групою. Нею керує вища духовна монада – груповий учитель. Про це у статті Що відбувається на AR25.ORG: духовна група, постіндустріальна цивілізація, шоста раса.

Під час колективного читання Живого Слова ми посилаємо Світло всій Україні згідно з формулою, описаній в універсальній матриці №11+АВЦ. Після цього озвучуємо власне бажання – і тоді Україна і Всесвіт посилають нам зворотну хвилю Світла, яка підносить нас у вищий простір подій.  


Для кращого розуміння, що ми робимо, читайте: 


Додаткова інформація: 

До соціальних форм ЖС також належать форма 10форма 11форма 22форма 23

Початкові форми ЖС – у спецтемі Телевізійна Школа Живого Слова.

Форму 11+ краще читати через Енергосоти – завантажуйте енергосоти у форматах DOC і PDF.

Найкраще починати читання Живого Слова до сходу Сонця: Молитва найсильніша під час сходу Сонця

Про важливість Універсальної форми 29 Олександр Філатович розповів у передачі на ТБ-7

Початковий 40-денний курс Живого Слова (інструкція, форми 1-4, цифрони, звукони)

Для швидкого самозцілення треба одночасно діяти на трьох рівнях: духу, душі і плоті - про це стаття Друзі і вороги Царства божого.

Підсумкова стаття з правильного харчування: Головний ворог здоров’я людини (реальність НС).

Нагадаємо, що мета колективного читання – включення в егрегор України та його посилення, а також оздоровчий енергетичний обмін. Точно встановлено, що колективне читання Живого Слова дає відчутно сильніші результати в порівнянні з індивідуальним читанням. 

Практичне застосування форм Живого Слова іноді дає несподівані додаткові результати. Наприклад, згідно з накопиченим досвідом, форма 10 Живого Слова, яка є молитвою за Україну, притягує до людини матеріальні ресурси і посилює її біологічну життєспроможність. Це виражається в відчутному поліпшенні матеріального стану і активізації 1-го та 2-го енергетичного центрів (дві нижні чакри). 

Автор технології Олександр Філатович також дослідив дію Живого Слова під час попередніх колективних читань і засвідчив суттєво вищу ефективність його впливу на учасників. Відтоді практику колективного читання здійснюємо щомісяця 6-го і 25-го числа.

Форми, які є молитвами за Україну, гарно діють тоді, коли людина, що їх читає, перебуває в стані чистоти. Тому перед їх застосуванням потрібно пройти базовий курс оновлення універсальними формами 1-4.
Охочі долучитися до колективного читання, які ще не завершили базовий курс, можуть у цей час – з 6-ї години ранку – читати будь-яку наявну в них форму ЖС.
Нагадаємо, що 6 – це число перетворення, актуальності («тут і тепер») і бізнесового успіху. Це також число Велеса – бога-егрегора святості, мудрості, чесності, мистецтв, зцілення і багатства.
Шоста ранку – це стандартний початок арійської доби. Це найсильніший час для планування поточного дня і стратегічного програмування майбутнього.
Числом Велеса також є 25 – це число боголюдини (число Ісуса Хреста). Відповідно, 25 – це також число технології оновлення, омолодження і оздоровлення «Живе Слово».

Енергосота Фоль (Ц-25)
Фантастичний Фінал –
Брахманів ПРАВління:
Ієрархія Ладу
Реалізує Піраміду Влади.
ПРАВила Творця
Славимо!
Якщо вже відомі нам інформосоти орієнтовані на матеріалізацію подій (створення зародків), то призначення енергосот - РЕАЛІЗАЦІЯ інформаційно сформованих подій (визрівання плодів).
Цікаво прослідкувати за результатами такого колективного читання. Обговорення здійснюються на форумі ЖИВЕ СЛОВО.

Читайте також: Мій досвід оновлення Живим СловомЯк я створила «неможливу» подію у Просторі волі.

Якщо ви ще не практикуєте оновлення Живим Словом, але бажаєте долучитися до його сили – пишіть на  info[@]ar25.org


Дивіться Діалоги про РАдість:

Диск 1: Лікування серця та судин

Диск 2: Лікування ендокринних органів

Диск 3: Творення життя

Диск 4: Шлях гармонії

Диск 5: Сила Живого Слова


В тему:

Ігор Каганець на ТБ Галичина 2012 про Трипілля, освячення і озброєння (відео): 

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Друзі, хочу поділитися з вами тим, як я долучилася до спільного читання Молитви за Україну. Ця історія не тільки доводить потужність впливу Молитви на фізичний стан, але і ще раз нагадує про необхідність поступовості і послідовності.

Отже, в 2019 році я познайомилася із сайтом НО, який закликав до спільної Молитву за Україну. Мушу сказати, що з початку війни я молилася за Україну тими молитвами, які пропонувала православна церква. Але пройшло 5 років, а війна все ще тривала. Зустрівши нову молитву, я з радістю схопилася за неї.

Звичайно, я прочитала попередження про те, що початківцям спершу треба пройти 40-денний початковий курс, але вважаючи себе «досвідченою молитовницею», вирішила підійти до цього попередження «творчо»)). Оскільки мене цікавила саме молитва за Україну, я вирішила почати з неї, читаючи по 5 хвилин на день і додаючи кожного дня по 1 хвилині. Якщо відбудеться погіршення фізичного стану, буду вносити зміни по ходу.

Так я дійшла до 15 хвилин читання на день. Після цього в мене так підскочив тиск, що я не могла встати з ліжка через запаморочення. А коли сувора необхідність змушувала мене вставати, я рухалась по квартирі тримаючись за стіни.

Я зрозуміла, що мій «творчий» підхід до читання Молитви виявився хибним)). Взявши в ліжко ноутбук, я прослухала початковий курс, а разом з ним і інші відео на каналі НО. Усвідомила свою помилку і вирішила дотримуватися інструкції). На четвертий ранок почувалася цілком нормально і з радістю прийнялася за повсякденні справи.

З того часу минуло 3 роки. Війна не тільки не закінчилася, а навпаки, ще більше загострилася. Я намагаюся ставитися до неї як до очищення. Кривавого, болісного, але очищення. Чому? Тому що так діє Живе Слово. Внутрішнє очищення веде до зовнішнього.

І ще про ставлення. Коли я чую про загибель наших героїв, я відчуваю неосяжну подяку їм за їхній подвиг. Подяку і залізну впевненість в тому, що в наступному втіленні вони у 100 разів більше отримають і життя вічне успадкують. Це допомагає мені жити і діяти.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зробимо Дональду і всім правим американцям найкращий у світі різдвяний подарунок!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Нарешті і я долучився!

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Я мав гіркий досвід читати форми за іншу людину. Філатович також стверджує що кожен повинен читати сам. Тоді може доцільніше читати текст за творче партнерство між США і Україною?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ну так прочитайте молитву, друже Володимире!
Не підходить Вам православна, то прочитайте протестантську.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, те що ми читаємо не є ані православними ані протестантськими молитвами. Тому твоя порада не по темі.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, я чудово знаю, що ви читаєте :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Які молитви? Хіба у протестантів інші молитви? "Отче Наш", здається, такий самий. "жорстких" молитов, як у православних, у простестантів немає (здається, вони моляться своїми словами). Їхня мирська діяльність і є служінням Богу, а не ходіння в церкви в хусточках со свічками і читання завчених молитов на колінах. Сходив в церкву, поставив свічку, причастився - і ти вже православний! Антураж - то наше всьо!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Жодного разу не стояв на колінах і т.д.
НЕ потрібно так емоційно реагувати, Олено. Фанатиків вистачає в усіх напрямках релігії та віровчень.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Пам'ятаю цю історію, а тут же формула про Трампа та спільноту Народний Оглядач, по суті те саме партнерство.
В якому вигляді ти тоді читав? Форму чи формулу? Нагайдай, будь ласка.

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це різні речі. Якщо йдеться про лікувальні матриці, то краще читати самому. Але якщо дитина маленька, то за неї читають родичі.

У нашому випадку йдеться не про зцілення від конкретної хвороби, а про посилання потоку Світла. Це можна робити будь-кому, кого ми любимо.

Допомагаючи Трампу, ми допомагаємо собі. На підході антикорабельні ракети, малі кораблі і літаки F-16. Я вже не говорю про фінансову допомогу, технології, розвіддані та дипломатичну підтримку.

Володимир Самотий каже:
Я мав гіркий досвід читати форми за іншу людину. Філатович також стверджує що кожен повинен читати сам. Тоді може доцільніше читати текст за творче партнерство між США і Україною?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Гаразд, згідний. Тоді чому сюди не включений наш президент Петро Порошенко? Якось не логічно. Або читаємо за дві країни, або за двох президентів, або і за перше і за друге.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тому що ми читаємо Живе Слово за українців, а Петро Порошенко - українець. Що більше він діє як українець, то більше отримує користі від нашої молитви.

Натомість Дональд Трамп є американцем, а не українцем, відтак потребує окремої молитви.

Володимир Самотий каже:
Гаразд, згідний. Тоді чому сюди не включений наш президент Петро Порошенко? Якось не логічно. Або читаємо за дві країни, або за двох президентів, або і за перше і за друге.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

А може Дональд Трамп читають з Маланкою за нас? Разом ми сильніше.

Володимир Самотий каже:
Я мав гіркий досвід читати форми за іншу людину. Філатович також стверджує що кожен повинен читати сам. Тоді може доцільніше читати текст за творче партнерство між США і Україною?

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хто зна. Можливо, вони щовечора моляться за Україну. Від цих американських націоналістів з аріянським духовним корінням чого завгодно можна чекати :)

Майя Українська каже:
А може Дональд Трамп читають з Маланкою за нас? Разом ми сильніше.Володимир Самотий каже:<blockquote class="bb-quote-body">Я мав гіркий досвід читати форми за іншу людину. Філатович також стверджує що кожен повинен читати сам. Тоді може доцільніше читати текст за творче партнерство між США і Україною?</blockquote>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Тільки хорошого можна чекати! І вони вже це довели конкретними справами!

Цитата:
Від цих американських націоналістів з аріянським духовним корінням чого завгодно можна чекати :)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Танок "Гопак" запалює кожного українця. Серце радіє, і ноги сами ідуть в танок. В цьому танку є елементи руху для всіх.
Влітку, в переддень свята медпрацівника ( концерт відбувся, вітання), гопак у виконанні юнаків мав назву : " А ми все одно переможемо!". Варто частенько про це нагадувати тим, хто забув, що Україна найкраща.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

З 29.11.2018р. Духовна громада Українців всього світу читають Універсальну Матрицю Живого Слова №24(оновлена) "ОБЕРІГ УКРАЇНИ". Про це написано на сайті О. Філатовича.

Радіймо!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це для широких мас, які бояться війни. А у нас своя націотворча програма і чіткі уявлення про Український рай.

Василь Глод каже:
З 29.11.2018р. Духовна громада Українців всього світу читають Універсальну Матрицю Живого Слова №24(оновлена) "ОБЕРІГ УКРАЇНИ". Про це написано на сайті О. Філатовича.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

"..Дональд Трамп готує США і весь світ до сприйняття вартостей постіндустріальної формації.Тому він найголовнішим союзником майбутньої України." Впевнена .що він вже це знає.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоразу після резонансного читання зі мною відбуваються дуже позитивні надзвичайні події.

Зазвичай протягом трьох днів, хоча буває того ж самого дня, тобто 6 або 25-го.

Цікаво, що чудесне відбудеться цього разу?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Починаємо підтримку ельфів Міжмор’я.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дрібниця: англійська не має м'ягкого "л" (ль, ля, лю...). Вчилася, і переважно чую тверде "л":

https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/
прокрутити до азбуки,
натиснути на букву "L",
щоби почути вимову.

Тому читаю "Доналд"...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все ж таки "Дональд" читається з м’яким "ль", ось послухайте Donald Trump на Гугл транслейт:

Donald Trump

Зірка Вітошинська каже:
Дрібниця: англійська не має м'ягкого "л" (ль, ля, лю...). Вчилася, і переважно чую тверде "л":
<a href="https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/" rel="nofollow">https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/</a>
прокрутити до азбуки,
натиснути на букву "L",
щоби почути вимову.
Тому читаю "Доналд"...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

М'яке "ль" і на гуглі - непереконливе!
Наведи "donald" латинкою, коли вимовляє людина, чия мова англійська - материнська...
Почуєш різницю.

Ігор Каганець каже:
Все ж таки "Дональд" читається з м’яким "ль", ось послухайте Donald Trump на Гугл транслейт:
<a href="https://translate.google.com.ua/#view=home&amp;amp;op=translate&amp;amp;... class="bb-url" rel="nofollow">Donald Trump</a>

Зірка Вітошинська каже:<blockquote class="bb-quote-body">Дрібниця: англійська не має м'ягкого "л" (ль, ля, лю...). Вчилася, і переважно чую тверде "л":
&lt;a href="<a href="https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/&qu... rel="nofollow">https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/"</a> rel="nofollow"&gt;<a href="https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/&lt... rel="nofollow">https://bilingueanglais.com/blog/1539/alphabet-anglais-prononciation/&lt...
прокрутити до азбуки,
натиснути на букву "L",
щоби почути вимову.
Тому читаю "Доналд"...</blockquote>

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Так, вимова тверда, але можливо, український варіант м'який, а так, як ми читаємо українською, то краще вживати наш варіант, для посилення енергетичного зв'язку з енергетикою мови.

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Власно українська мова має тверде "л",
яке пом'якшується завдяки м'якому знаку "ь", або деяким голосним ("лє", "ля", "лю"...).

І, хто зна, чи англійська мова не зберегла це наше тверде "л" ? Французька, точно, його не має !

Як виглядала наша мова колись - ціла наука.
А зараз ідеться про ЖС...

Владислав Дзигар каже:
Так, вимова тверда, але можливо, український варіант м'який, а так, як ми читаємо українською, то краще вживати наш варіант, для посилення енергетичного зв'язку з енергетикою мови.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

20. ЯК ТРЕБА МОЛИТИСЯ каже:
...Батько ваш небесний знає, чого вам треба, перш ніж ви просите в Нього.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Арсене, ти навів слушне посилання, яке дає волю, як молитися...
І все таки, спільна молитва потребує узгоджености...

Арсен Дубовик каже:
<a href="https://www.ar25.org/node/12427#simple-table-of-contents-19" class="bb-url" rel="nofollow">20. ЯК ТРЕБА МОЛИТИСЯ</a> каже:<blockquote class="bb-quote-body">...Батько ваш небесний знає, чого вам треба, перш ніж ви просите в Нього.</blockquote>

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Узгодженість.
Згоден, Зірко!))

Зірка Вітошинська каже:
Дякую, Арсене, ти навів слушне посилання, яке дає волю, як молитися...
І все таки, спільна молитва потребує узгоджености...

Арсен Дубовик каже:<blockquote class="bb-quote-body">
&lt;a href="<a href="https://www.ar25.org/node/12427#simple-table-of-contents-19&quot;" rel="nofollow">https://www.ar25.org/node/12427#simple-table-of-contents-19"</a> class="bb-url" rel="nofollow"&gt;20. ЯК ТРЕБА МОЛИТИСЯ&lt;/a&gt; каже:&lt;blockquote class="bb-quote-body"&gt;...Батько ваш небесний знає, чого вам треба, перш ніж ви просите в Нього.&lt;/blockquote&gt;
</blockquote>

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Наш внутрішній бог є частинкою соборної особистості Творця Всесвіту - Батька небесного. Якщо наше бажання йде від внутрішнього бога, то соборний Бог-Творець про це дізнається негайно. Тому головний сенс молитви - сформулювати для самих себе, чого ми хочемо.

Арсен Дубовик каже:
<a href="https://www.ar25.org/node/12427#simple-table-of-contents-19" class="bb-url" rel="nofollow">20. ЯК ТРЕБА МОЛИТИСЯ</a> каже:<blockquote class="bb-quote-body">...Батько ваш небесний знає, чого вам треба, перш ніж ви просите в Нього.</blockquote>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Чіткість.
Згоден, друже Ігоре!))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А в Українській мові зразка після 1917. в більшості випадків було м'яке ель.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу: У формі 11+ прочитуємо конкретизовану мету: СВІТЛІ РОЗУМНІ УКРАЇНЦІ ОБ’ЄДНАЛИСЯ В ДУХОВНУ ГРОМАДУ АРІЇВ У ПРОСТОРІ ВОЛІ.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Реалізується!
https://www.ar25.org/article/6-zhovtnya-v-kyyevi-progolosyly-rezolyuciyu-narodnogo-vicha-zupynymo-kapitulyaciyu.html

Ігор Каганець каже:
Зверніть увагу: У формі 11+ прочитуємо конкретизовану мету: СВІТЛІ РОЗУМНІ УКРАЇНЦІ ОБ’ЄДНАЛИСЯ В ДУХОВНУ ГРОМАДУ АРІЇВ У ПРОСТОРІ ВОЛІ.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Колективна молитва сильний засіб. Але чи все ми знаємо як вона працює? Молилися за Порошенка..відємна дія. Молимось за Трампа..чи не намолимо імпічмент?

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А коли це ми читали Живе Слово персонально за Петра Порошенка? Наше головне завдання - об’єднати світлих розумних українців у шляхетну духовну громаду.

Потім читаємо на допомогу Трампу - і він впевнено йде до повторного президентства.

Іван Ведь каже:
Колективна молитва сильний засіб. Але чи все ми знаємо як вона працює? Молилися за Порошенка..відємна дія. Молимось за Трампа..чи не намолимо імпічмент?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Доказ, що Трамп виграє, незважаючи на шалене світове паплюження його, і беручи під увагу, що дані висуває лівий NYT :

Порівняльна таблиця симпатій
- у жовтні 2019:

Трамп / Байден, Сандерс, Ворен
у ключових штатах.
Джерело:
NYT siena College
https://youtu.be/utTpP6Q8nCM
від 2:15

У 6-ти ключових штатах виборці

- ПРОТИ вторгнення та усунення Трампа 52-44%,
- ЗА продовження розслідування 51-44%.

У ключових штатах Арізона, Флорида, Мічиган, Північна Каролайна, Пенсільванія та Вісконсін :

- ПРОТИ усунення президента Трампа з посади

розкрутити до таблиць: https://scri.siena.edu/2019/10/30/across-6-battleground-states-voters-oppose-impeaching-removing-trump-52-44/

А правда, напевно, ще позитивніша для Трампа, буде на самих виборах ☺, тому читаємо УФ ЖС 11+...

------------
Потім читаємо на допомогу Трампу - і він впевнено йде до повторного президентства.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Дай боже, щоб все було гоже.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Доцільно уточнити мету:

С В І Т Л І ٧ Р О З У М Н І ٧ Д І Є В І ٧ У К Р А Ї Н Ц І ٧
С Т В О Р И Л И ٧ Д У Х О В Н У ٧
Г Р О М А Д У ٧ А Р І Ї В ٧ У ٧
П Р О С Т О Р І ٧ В О Л І

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Уточнена мета: УКРАЇНЦІ СТВОРИЛИ УСПІШНУ АРІЯНСЬКУ ЦЕРКВУ ПРОСТОРУ ВОЛІ.
Всього 7 слів.
Зверніть увагу!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До речі, оцей груповий вчитель духовної групи має і власне ім'я....

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А чи помогла "Молитва за Трампа" Трампу?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Де-факто Трамп переміг, тепер йому треба це довести в судах.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Живе Слово аж як помагає !

Мудрі гравці передбачили ДРУГИЙ РІВЕНЬ запобігання шахрайству, крім водяного знаку на справжніх бюлетенях.

Мова про засіб блокчейну, з таємним способом про походження бюлетенів, оскільки фальсифікатори могли надрукувати ті водяні знаки у Китаю, Росії, чи ще де.

Долучайтеся до нашої молитви !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Рдіймо друзі арії! От і домолилися... і з Тампом. Молитва мала неативну дію чомусь.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ні песимізму !

Ліва інфільтрація виявилася ширшою : в усіх установах та сферах суспільства (також у судах).

Але американські патріоти, разом з Трампом, це явище передбачили, і готові діяти рішуче.

Їхня перевага - у духовій силі і свідомій відданості спільній справі.

Тому наша постійна молитва якраз доречна, і потрібна. А ще, свою справу зробить новостворена група українців за Трампа у ФБ.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

українкам замало бути найвродливішими у світах.вони ще й найрозумніші.радію

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не маю іншої церкви, крім Церкви

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

з 11 листопада 2020 року почав щоденно гучити молитву за трампа.через деякий час збагнув, що магічним чином створив у хаті Церкву.РаДіє

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Молитва за Трампа досі гарно працює. Схоже, що це тепер молитва за Великий Перехід.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >