Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Команда Байдена намагається уникнути теледебатів з Трампом

Категорія:

Спецтема:

Команда Байдена буде намагатись грати гру «хто завгодно, аби не Трамп» і уникати будь-якої можливості прямого порівняння Байдена і Трампа.

Тільки вчора у своїй статті я зробив допущення, що Байден буде уникати дебатів з Трампом, бо, по-перше, при прямому порівнянні Трамп виглядає привабливіше, а по-друге, у Байдена є проблеми з головою, і він може під час дебатів щось «учудити».

А вже сьогодні знайшов в інтернеті повідомлення, що провідні ЗМІ закликають команду Байдена «обмежити» дебати, погрожуючи в протилежному разі взагалі їх бойкотувати.

Зокрема, оглядач Washington Post Карен Тумулті (Karen Tumulty) пропонує «переосмислити» дебати, закликаючи організаторів обмежити аудиторію,  або провести теледебати при взагалі порожньому залі. Також вона в’їдливо глузує з пропозиції Трампа провести не троє (як заплановано), а четверо дебатів.

Томас Фрідман (Thomas Friedman) з New York Times також закликав Байдена пропустити дебати, якщо Трамп не опублікує повністю свої податкові декларації і не погодиться на те, щоб спеціальна група заздалегідь повністю їх перевірила. Бо інакше на думку Фрідмана Трамп матиме «несправедливу перевагу».  Ви собі це уявляєте?! Американські податкові служби, які є напевно самими допитливими у світі - вже все перевірили, але ні! – треба щоб ще і ще перевіряли наші люди! Другим аргументом Фрідман наводить думку, що Байден вже колись проходив дебати, як кандидат у віце-президенти, тому для більшості американців це буде «просто повторенням». На хвилинку: це пише журналіст, трикратний лауреат Пулітцерівської премії!

А ще Фрідман похвалив Байдена за «відповідальну поведінку» під час коронавірусу, тому що той проводить карантин у себе вдома. Фрідман закликав Байдена уникати живого спілкування з будь-якими групами аж до дня виборів. Іншими словами: «Джо, залишайся у своєму підвалі».

Сам Байден заявив, що «з нетерпінням чекає дебатів». Проте, як відмічають консервативні оглядачі, дуже імовірно, що стаття Фрідмана є підготовкою суспільства до скасування дебатів.

За розкладом мають відбутись троє дебатів.

29 вересня, Університет Нотр-Дам. На поточний момент керівництво університету заморозило питання, посилаючись на неясну ситуацію з коронавірусом.

15 жовтня, Мічиганський університет. Керівництво університету вже скасувало ці дебати, посилаючись на коронавірус. Дебати перенесено в Маямі, штат Флорида.

22 жовтня, місто Нешвілл, штат Теннессі.

Чекаємо, чи буде на них Байден.

Між іншим, у квітні Байден посилаючись на коронавірус відмовився від ідеї продовжувати дебати зі своїм опонентом в Демократичній партії Берні Сандерсом. «Я думаю, що у нас було достатньо дискусій», - сказав Байден після того, як команда Сандерса висловила готовність брати участь у квітневій дискусії.

Наші інтереси: 

Уважно стежимо за виборчими перегонами в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, така поведінка є дуже промовистим доказам слабкодухості Байдена особисто. Та демократів взагалі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

точність передбачення зростає разом зі скороченням терміну на який здійснюється передбачення.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ліваки прагнуть повторити з Байденом аферу, яку свого часу провернули з Франкліном Рузвельтом, коли на президента США протиснули напівпаралітика, неспроможного ходити. Байден також напівпаралітик, тільки не на ноги, а на голову.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, така поведінка є дуже промовистим доказам слабкодухості Байдена особисто. Та демократів взагалі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!