Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

GoldExim: провідний експортер с/г продукції в Україні

GoldExim – один із відомих світових постачальників сільськогосподарської продукції. 

Cпеціалізацією компанії є експорт:

  • олійних культур (соняшникової олії);
  • зернових;
  • різних видів бобових (нут, квасоля, горох, сочевиця);
  • цукру.

Завдяки новітнім агрономічним технологіям, які використовують більшість виробників, з кожним роком Україна збирає все більші врожаї, якими цікавляться охочі зі всіх країн світу, і саме від налагодженого експорту цієї продукції компанією goldexim.net/ua залежить успіх не тільки для самого виробника (вигідні ціни, швидка реалізація) але і загалом для країни, адже експорт сільськогосподарської продукції займає досить вагому частку в створенні ВВП країни.

Надійна доставка продукції клієнтам зі всього світу

Серед найбільших переваг компанії варто виділити не тільки надійність від співпраці з постачальниками сільськогосподарської продукції, але і вигідне ціноутворення на запропоновані послуги:

  • торгівля (постачання оптовим покупцям якісної продукції);
  • переробка продукції (наявність власних потужностей з переробки дозволить налагодити постачання покупцям продукції з конкретними вимогами);
  • зберігання та обробка, що дозволяє підтримувати високу якість продукції на протязі тривалого часу;
  • пакування;
  • митне оформлення;
  • пропозиція насіння преміум класу.

До співпраці з компанією може долучитись будь-який місцевий виробник, який шукає надійного партнера з відмінним обслуговуванням та сервісом. Потужна логістична система компанії з власним транспортом, дозволить зробити все можливе, щоб кожен клієнт зміг легко задовольнити свої потреби в експорті продукції.

Загалом, клієнтами компанії є оптові покупці, які здатні запропонувати найбільш конкурентноспроможні ціни. Налагоджені відношення з покупцями зі всього світу, дозволяє здійснювати експорт на найбільш вигідних умовах для кожного постачальника та виробника продукції.

Замовлення послуг та співпраця на взаємовигідних умовах

Щоб скористатись вигідною пропозицією щодо експорту насіння, достатньо зв’язатись по телефону або електронній пошті, або замовити безпосередньо саму послугу в спеціальній формі, вказаних на сайті. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, висока якість послуг та сервісу, детальна консультація виробників сільськогосподарської продукції – ось що можна отримати при зверненні до надійної компанії-експортера.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи