Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 152
  • Переглядів: 158

Без зміни політичного проводу ми ніколи не виграємо цю війну, бо пиляє влада набагато ефективніше, ніж воює, – Друзенко

Категорія:

Світ:

Влада – невиправна. Можновладці так само завзято мародеритимуть країну незалежно від того, де проходитиме фронт з ордою. Залишається відкритим лише питання: як нам змінити владу, не втративши країну?

24051302.jpg

Геннадій Друзенко. Фото з ФБ сторінки Геннадія Друзенка

Після нашого блискучого Харківського наступу восени 2022 року орда засвоїла урок – воєнна вдача мінлива і захоплені території слід обороняти. А це означає активно будувати лінії оборони: фортифікаційні споруди, логістику та мінування. Російські загарбники засвоїли уроки 2022, наш контрнаступ 2023 захлинувся без жодних суттєвих здобутків. Лінія Суровікіна витримала український натиск та західне озброєння, пише у своєму дописі на Фейсбук Геннадій Друзенко, засновник Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова.

Здавалося, після невдалого наступу 2023 стало очевидним – військово-політичному керівництву України слід змінювати риторику та стратегію. Замість звільнення "останнього діда в останньому селі" слід докласти максимум зусиль, аби втримати й зберегти те, що наразі контролює Київ.

Він вважає, що наше керівництво висновків не зробило, а Харківський наступ російських загарбників демонструє, що захисних споруд ми не так і побудували. Ані розгалужених (бажано бетонних) захисних ліній, ані кілометрових щільних мінних загороджень, ані трьох підготовлених ліній оборони на Харківщині просто не виявилось... Знову наші захисники своїм героїзмом платять за "травневі шашлики" влади.

"Не знаю, як кому, але мені наразі очевидно: без зміни політичного проводу ми ніколи не виграємо цю війну. Бо пиляє влада набагато ефективніше, ніж воює. І в цьому вона невиправна. Я певен, що можновладці так само завзято мародеритимуть країну незалежно від того, де проходитиме фронт з ордою... Залишається відкритим лише питання: як нам змінити владу, не втративши країну? І здається саме відсутність переконливої відповіді на це нериторичне запитання зупиняє більшість притомних людей від активних дій на внутрішньому фронті...", – пише Друзенко.

Наші інтереси: 

Бачимо, як насправді йде війна, як насправді влада працює. Це вам не покажуть у телемарафоні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу (+аудіо)

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юр Цікавий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

"Не знаю, як кому, але мені наразі очевидно: без зміни політичного проводу ми ніколи не виграємо цю війну..."
Без зміни політичного устрою.

Коментарі

Зображення користувача Юр Цікавий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

"Не знаю, як кому, але мені наразі очевидно: без зміни політичного проводу ми ніколи не виграємо цю війну..."
Без зміни політичного устрою.