Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 176
  • Переглядів: 187

Влада бреше і спотворює реалії, "правоохоронні" органи саботують зусилля суспільства та місцевого самоврядування

Категорія:

Світ:

Влада бреше, згодовуючи рожеві шмарклі по всім можливим комунікаційним каналам, спотворюючи реалії. Панікувати й розганяти зраду не варто, але не можна поводити себе так, наче все у нас добре. Наші воїни, які знаходяться під Харковом і відбивають ворожі атаки й втрачають побратимів, прямим текстом кажуть: фортифікаційні споруди не збудовані, а у 2023 році частина території була чомусь розмінована.

24051303.jpg

Зоя Казанжи. Фото: Фейсбук Зої Казанжи

Харків зараз рятують 57 мотопіхотна бригада, 42 механізована бригада, 125 бригада ТРО, підрозділ ГУР МО «Кракен», 13 бригада Нацгвардії «Хартія», 110 Запорізька ТРО.

"Кілька місяців нас заколисували повідомленнями високопосадовців, що навкруги Харкова вибудована оборона", – пише у своєму дописі на Фейсбук журналістка, одеська громадська діячка Зоя Казанжи та згадує недолугі заяви Зеленського, який типу інспектував ті "потьомкінські дєрєвні", де йому демонстрували заспокійливі картинки.

"З бюджетів міст ці владні дегенерати позабирали військовий ПДФО і порушили чисельні кримінальні справи проти посадових осіб місцевого самоврядування через те, що ті… закуповували різноманітне обладнання для наших військових. Яких ще ворогів нам треба, коли у нас є свої – нами ж відгодовані, нашою ж кров’ю напоєні?! Мер Дніпра прямо питає: «є хоча б один правоохоронний орган у нашій державі, який допомагає ЗСУ, а не саботує зусилля суспільства та місцевого самоврядування?»

Ви розумієте, оці «5-6 ефективних менеджерів» на чолі з випадковим чоловіком у хакі, якого ми маємо нещастя бачити на чолі нашої держави, творять абсолютно дикі речі!", – продовжує Казанжи та зауважує, що наші союзники повільні, ми маємо до них запитання, але вони не сліпі.

"Міноборони ролики знімає. Підбадьоруючі й мотивуючі. Окопи копайте, а не бюджети зі своїми радниками дерибаньте. З покидьками з сусідньої недокраїни зрозуміло. З нашими що робити? І так, я вважаю повними дегенератами тих, хто голосував за Зеленського. Хоч встигли повтікати, голосувальники?", – завершує Казанжи.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що зараз є гостра потреба в дронах. Агов, Шмигаль, агов, Федоров! Де наша "армія дронів"? Провал оборони на півночі Харківщини демонструє злочинну бездіяльність влади та порушує питання необхідності зміни цього безвідповідального і некомпетентного кодла при владі у державі, що воює.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи