Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 56
  • Переглядів: 58

З'явилися супутникові знімки наслідків удару по аеродрому "Маринівка" у Волгоградській області

Категорія:

Служба безпеки України спільно із ССО 22 серпня атакували аеродром "Маринівка", що у Волгоградській області РФ. У мережі місцеві повідомляли про пожежу на аеродромі.

Вщент знищено декілька ангарів, склади з авіаційним озброєнням, інфраструктура, можливо і є просмажені літаки, пише телеграм-канал Збройні Сили України. Війна з окупантами.

РБК-Україна повідомляє, що на аеродромі "Маринівка" були атаковані склади з КАБами та паливом. Супутники зафіксували три осередки пожежі на території аеродрому. Один із них – на майданчику, де могли стояти російські літаки. Це єдиний аеродром на Росії, де були побудовані укриття для літаків.

На супутникових знімках можна побачити серйозні ураження на території аеродрому та зруйновані ангари, у яких могли стояти російські літаки.

Нагадаємо, 14 серпня підрозділи Повітряних сил та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України спільно зі Службою безпеки України та Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, атакували чотири аеродроми у Воронезькій, Курській та Нижньогородській областях РФ.

Наші інтереси: 

Знаходити та знищувати військові аеродроми ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи