Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Злочинність стала новим правом і нормою для чорношкірих США - The American Thinker

Категорія:

"З якого дива озброєні люди повинні захищатися від чорношкірих з недобрими намірами?" Це як з тієї історії про сестру, яка заявила, що не можна було стріляти в її брата, який грабував будинок: «А де ще він візьме гроші?»

170818colinflaherty.jpg

Колін Флагерті (Colin Flaherty)
Колін Флагерті (Colin Flaherty)

Поки чорношкірі залишаються «постійними жертвами невблаганного білого расизму», поліція не повинна їх переслідувати, суди присяжних не повинні виносити їм вироки, судді не повинні визначати їм міру покарання, школи не повинні їх карати, а білі жертви не повинні скаржитися на злочинність і насильство чорношкірих, які вже переливаються через край. Саме так сьогодні все частіше говорять законодавці, вчені і, звичайно, репортери, бачачи в цьому рецепт «вдосконалення нашої системи правосуддя».

Навряд чи в цьому є щось нове. Запитайте будь-якого поліцейського, що буває, коли вони зупиняють чорношкірих з тієї чи іншої причини, починаючи із звичайної перевірки водійських прав і закінчуючи розслідуванням вбивств.

«99 відсотків кажуть, що ми робимо це виключно через те, що вони чорношкірі», – про це за останні п'ять років мені в один голос говорили десятки діючих і відставних поліцейських.

У салоні краси в Клівленді одна чорношкіра клієнтка скаженіла, кричачи на керуючу, яка намагалася її заспокоїти. Потім вона почала її бити, і била, поки не прибула поліція.

 А після цього вона розмістила в мережі відео, яке дуже швидко набрало популярність. «Зі мною не можна так чинити, - сказала вона. - Я чорношкіра ... А ви білі, і ви нічого не тямите».

Через кілька днів група протестуючих влаштувала мітинг і нагадала репортерам, що розпускати руки проти чорношкірої жінки незаконно, які б не були причини. Навіть якщо вона намагається вас обікрасти.

 У Філадельфії Національна асоціація сприяння прогресу кольорового населення вимагає, щоб окружний прокурор притягнув до відповідальності бізнесмена азіатського походження, який переслідував, а потім застрелив чорношкірого грабіжника з ножем, що намагався сховатися - причому разом з грошима цього бізнесмена.

Національна асоціація сприяння прогресу кольорового населення разом з сотням батьків і різних організацій з усієї країни ставить запитання: з якого дива озброєні люди повинні захищатися від чорношкірих з недобрими намірами?  

Це як з  історії про батьків, які розкритикували працівника Pizza Hut за те, що він вистрілив в їх сина, коли той намагався пограбувати заклад. Адже це не його гроші, та й взагалі - страховка все покриє.

Злочинність стала новим правом і нормою для чорношкірих.

Жорстокі дії поліції в минулому році стали актуальною темою для демократів під час передвиборної гонки.

Берні і Хілларі намагалися перевершити один одного в співчутті до нещасних чорношкірих злочинців з їх важкою долею. Хілларі твердила, що «без достатніх на те підстав» в тюрмах перебуває більше чорних, ніж білих. А Берні любив пройтися з приводу расистської поліції, яка перевищує свої повноваження.

«Нам треба покінчити з практикою надмірного поліцейського контролю в афроамериканських кварталах, - заявив Берні під час дебатів демократів в Мілуокі. - Насправді, і афроамериканці, і білі курять марихуану приблизно в однакових кількостях. Але чорношкірих заарештовують за марихуану в чотири рази частіше, ніж білих».

Це теж велика брехня. Але тисячі репортерів і державних службовців з готовністю її повторюють, хоча там нема й натяку на правду.

А тепер вирушимо до Філадельфії, щоб послухати суддю Уейна Беннета (Wayne Bennett), який веде блог Field Negro. Беннет недавно прочитав одну з колонок великого Томаса Сауелла (Thomas Sowell), де той веде мову про скромний внесок вашого покірного слуги в злочинність чорношкірих і в журналістські заперечування.

Сауелл хотів зрозуміти, як злочинність могла стати новим правом чорношкірих. Беннет представив популярне пояснення: білі це заслужили.

«Як би жорстоко ні вела себе чорношкіра шпана по відношенню до білих людей, це ніколи не зможе повністю компенсувати те насильство, яке протягом всієї історії нашої країни білі творили проти кольорових».

Ця людина могла стати гідним напарником колишнього президента США і тисяч інших людей, які працювали на нього і перетворили в норму расову ворожість між чорними і білими.

Школи стали одним з найактивніших фронтів в боротьбі за злочинність як право чорношкірих.

Протягом восьми років адміністрація Обами попереджала шкільне керівництво по всій країні, що нема ніякої різниці між чорношкірими і білими дітьми в питаннях поведінки і оцінок.

Тому будь-яка різниця в поведінці та успішності може бути викликана тільки однією причиною: расизмом білих.


Колін Флагерті - автор бестселера компанії Amazon «Не зліть чорношкіру молодь» - 'Don't Make the Black Kids Angry': The hoax of black victimization and those who enable it (2015).

Наші інтереси: 

В расовому питанні США досягли дна. Починається рух нагору. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Є різниця між чорними і білими студентами. В переважній більшості чорні студенти сильно уступають в розумових здібностях + не хочуть працювати над собою. Результат - ставиш "трійку" бо він чорний. Це мій особистий досвід. Цього не можна сказати про корейців чи китайців вони дуже працьовиті. Якщо в місті буде більше 40% чорних то воно вмре. Приклад, Йоганесбург, Детройд.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Є різниця між чорними і білими студентами. В переважній більшості чорні студенти сильно уступають в розумових здібностях + не хочуть працювати над собою. Результат - ставиш "трійку" бо він чорний. Це мій особистий досвід. Цього не можна сказати про корейців чи китайців вони дуже працьовиті. Якщо в місті буде більше 40% чорних то воно вмре. Приклад, Йоганесбург, Детройд.