Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Згадаємо про Український мир Залізної доби

Категорія:

Згідно з Арійським календарем, 21 березня закінчується річне коло. Це гарна нагода згадати важливі події минулого. Одна з них, яку ми згадуємо щорічно - Велике примирення українців, народу Золотої доби.

Якщо людина хоче змінити ситуацію навколо себе, їй передусім потрібно заспокоїтись, досягнути внутрішнього миру. Це універсальне правило дійсне і для всього народу. Якщо українці прагнуть стати сильною націю, їм треба досягнути миру між собою.

Сьогодні українцям явно не вистачає солідарності. В чому причина?

Річ у тім, що українці – це народ Золотої доби. В українському характері закладено прагнення до ідеалу, тому українці критично ставляться до всього, що цьому ідеалу не відповідає.

Проте ми живемо в час, коли світ переживає жорстку кризу Залізної доби і наш народ перебуває у важкому стані. Тому треба змінювати психологію, а саме: ми повинні вітати будь-яку українську активність, навіть якщо вона здійснюється не ідеально.

Кожен українець, який намагається хоч трішки зробити сильнішим себе й Україну, вже заслуговує на схвалення і підтримку. Схвалення заслуговує навіть сам факт того, що українцю вдалося вижити і зберегти етнічну самосвідомість.

Відтепер кожна українська людина і кожна українська громада, що входить у простір Українського миру, зобов’язується утримуватися від критики інших громад та їхніх лідерів. Ми можемо переконувати один одного, давати поради, умовляти, благати, але не критикувати.

Порушники цього правила повинні або негайно виправитися, або вийти з простору Українського миру.

 


В тему:
Підстави оновлення Арійського календаря
Щасливі можливості для чесних спільнот
Етномережа: концентрація без централізації
Машина часу «Третій Гетьманат» – реконструкція козацького духу в технотронну епоху
Республіка, Гетьманат, Брахманат
Хрестос чи Христос? Відповідь дає Синайський кодекс IV століття
Живе Слово – вхідний квиток до Третього Гетьманату
Український мир Залізної доби 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи