Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 184
  • Переглядів: 202

Якби Залужний став Президентом, нам би дуже всім пощастило, – Маруся Звіробій

Категорія:

“Не уявляю, щоб військовий став президентом і почав витрачати гроші на барабани та асфальти”. Поки війна не закінчиться, це був би хороший вибір обрати Президентом України Валерія Залужного.

23100701.png

Маруся Звіробій

Про це в інтерв’ю журналістці Яніні Соколовій розповіла військовослужбовиця десантно-штурмових військ ЗСУ Олена Біленька (позивний Маруся Звіробій).

Вона вважає, що зараз ми у критичному стані, коли ми можемо втратити державу. "Чи втратимо ми її, чи ні залежить від військових і від політиків. І якби й там і там були б військові – питання з війною закрилося б швидше”, – сказала Маруся Звіробій.

Вона зазначила, що більш ніж ухилянти її “вкурвлюють” ухилянти в формі та закликала правоохоронців перевірити статки командирів частин, які знаходяться у тилу.

“Більш ніж ухилянти тилові “курвлять” ухилянти у формі. У нас такі теж є. Десь хтось “забашляв”, щоб відсидітися десь подалі від фронту. Це ж коштує грошей теж, не тільки воєнкоми беруть гроші за те, щоб видавати такі справочки. Є такі випадки у ЗСУ, коли в якісь тилові частині. Там теж дорого це коштує. Командирів цих частин теж добре було б перевірити на предмет їхніх коштів. Чи все у них там нормально, чи в жінки дача не появилась десь на Мальдівах. Там будуть сюрпризи”, – наголосила вона.

Маруся Звіробій нагадала, для чого росіяни почали війну в Україні:

Вони прийшли всіх нас вбити. Їм не потрібні українці як нація взагалі. Якщо ти українець, тебе вб‘ють. Твою жінку зґвалтують, твою доньку зґвалтують і теж вб‘ють. У твою хату заселяться буряти. Чи один кацап продасть твою квартиру іншому кацапу”, – сказала вона.

У 2015 році Маруся Звіробій заявляла: «Наша влада - це дзеркало суспільства», критикуючи погано проведену люстрацію, коли в керівництві правоохоронних органів залишилися ті ж кадри, які придушували Майдан, а до Майдану протягом багатьох років старанно заробляли свої корупційні мільйони, фальсифікуючи кримінальні справи, або, навпаки, закриваючи їх.

Наші інтереси: 

Потрібно вичистити владу від цих пристосуванців і поставити поважних військових на усі можливі посади. А Президентом України таки має стати Залужний.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олександр Зубченко.
0
Ще не підтримано

Прям таки, один єврей на інший! Поки жиди при владі- то щастити не буде , крім них самих!

Радіймо!

Коментарі

Зображення користувача Олександр Зубченко.
0
Ще не підтримано

Прям таки, один єврей на інший! Поки жиди при владі- то щастити не буде , крім них самих!

Радіймо!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Олександре, радіймо!
Схоже, жидами не обійдеться. Із задзеркалля бачиться наше рідне Українське обличчя.