Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відкритий балкон – спортивна зала Фьолькіше Воркаут

Спецтема:

Досягнення фізичної досконалості потребує щоденних тренувань! Тільки щоденна безперервна праця над собою може не тільки підтримувати тебе, Друже, у гарній фізичній формі, але і постійно підносити вгору!



Якщо у тебе, Друже, відкритий балкон – ти розумна і щаслива людина!

Розумна тому, що не став заради двійки-трійки кубометрів додаткової житлоплощі робити з балкона скляну клітку.

Щаслива, тому маєш можливості приділити своєму фізичному розвитку любий час протягом дня.

Далеко не кожного дня можна вибратися в ліс чи парк на прогулянку, не кожного дня можна поїхати на вело прогулянку. Поточні справи досить часто перешкоджають цьому… АЛЕ… Якщо у тебе відкритий балкон, то ти можеш займатися фізичними вправами у системі Фьолькіше Воркаут щоденно, вибираючи зручний час!

Прокинувшись вранці, Друже, ти після сніданку виходиш на балкон і за чашкою кави (або чаю) спокійно плануєш свій день.

На відкритому балконі можна не тільки займатися фізичними вправами з гантелями чи штангою; віджиматися на руках від підлоги; присідати; підтягуватися на перекладині; робити вправи для рук з еспандером; качати прес і т.д.

На відкритому балконі можна також протягом дня приймати повітряні та сонячні ванни, поєднуючи їх з водними процедурами (ходіння по воді у ванні, теплий або прохолодний душ).



Моя практика полягає в наступному:

Вранці, прокинувшись: туалет; вмивання або душ; сніданок (традиційна каша: овсяника або перловка; останнім часом дружина додала до нашого раціону ще кукурудзяну кашу); кава на балконі і планування дня.

Якщо я планую цілий день працювати вдома (читати чи писати, працювати з фотографіями чи з комп’ютерними програмами)…, то в ході роботи роблю перерви через кожні 45-50 хвилин на 10-15  хвилин. За цей час готую каву або чай і спокійно випиваю на балконі.

Двічі на день я роблю перерви на 30-40 хвилин, під час однієї з яких я займаюся фізичними вправами в системі Фьолькіше Воркаут, а під час другої перерви приймаю повітряно-сонячну ванну. Традиційно, після цього короткий (3-4 хвилини) душ.



Після душу випиваю склянку настою кропиви з шипшиною…

І продовжую працю…

***

Буває і так, що зранку їду по справах у місто і повертаюся десь у другій половині дня. Тоді, згідно з внутрішнім голосом, приділяю увагу фізичним вправам або повітряно-сонячній ванні.

***

На балконі можна також спати. Найкращим варіантом є спальник і карімат. Стелиш карімат на підлогу балкону, розстилаєш спальник… Залазиш у нього, застібаєшся і «Спокійної ночі та гарних снів!»

Якщо ж спальника немає, то тоді краще за все ставити розкладне ліжко.

В любому випадку треба одягати футболку з довгими рукавами, оскільки вночі все-таки прохолодно і вітерець, можна розкритися і підхопити невралгію.

P.S.

Мій балкон має розміри: ширина 90 см (внизу - 75, скільки є карниз), довжина 300 см.



Наші інтереси: 

Постійно підтримувати себе у гарній фізичній формі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи