Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Укроборонпром» підписав три угоди з оборонними компаніями США на $2,5 млрд

Світ:

Глава концерну Юрій Гусєв під час візиту Володимира Зеленського до США встиг плідно поспілкуватися з представниками американської оборонки. 

Проведено переговори із керівництвом американської компанії Lockheed Martin Corporation, зокрема, з її віце-президентом Раймондом Пізеллі, йдеться у повідомленні концерну "Укроборонпром".

Результатом стало рішення про розробку спільних проектів та програм, організацію досліджень та розробок. Також сторони домовились про взаємодію у сфері комплаєнсу – це важливо задля дотримання високого рівня прозорості у подальшому співробітництві.

Укроборонпром співпрацюватиме з компанією Harris Global Communications Inc., що входить до групи компаній L3Harris Technologies, яка є одним зі світових лідерів оборонних технологій. Підписана угода, зокрема, передбачає реалізацію спільних проєктів, зокрема щодо постачання продукції в Україну, включаючи подальшу її інтеграцію у повітряні, наземні та морські системи.

Підписано угоду з GLOBAL ORDNANCE – компанією-постачальником оборонної продукції у різних країнах світу.

Перемовини із президентом міжнародної компанії DAY & ZIMMERMANN LONE STAR LLC також завершилися підписанням угоди. Вона стосується розробки проектів з модернізації та створення нових виробничих потужностей із залученням іноземного капіталу для підприємств Укроборонпрому.

Наші інтереси: 

Співпраця зі США, особливо, в оборонній сфері є дуже важливою для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи