Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські аси на серійних літаках отримали приз за найкращий пілотаж у Британії

Українські військові льотчики отримали приз за найкращий пілотаж на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo - 2017". Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на  прес-службу Міноборони України.

"Військові льотчики 831 бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується на Полтавщині, стали переможцями в номінації "Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО" на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo - 2017", який проходив з 14 по 16 липня 2017 року у Великій Британії", - йдеться в повідомленні.

Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 (на статичному та динамічному показах) та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗС України.

Цього року українські льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконували на малих та гранично малих висотах. Загалом програма була складена таким чином, щоб під час виступу показати можливості літака-винищувача, його маневреність, та професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості. Демонстраційна програма, в залежності від метеорологічних умов, була відпрацьована у чотирьох варіантах.

Демонстраційну програму на бойовому літаку-винищувачі Су-27 виконував заступник командира 831 бригади тактичної авіації з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко.

Олександр Оксанченко

"Ми виконували віражі на повних форсажах, проходи на малій та великій швидкостях, бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік, проходи з випущеним шасі та бочка з випущеним шасі, бойові розворотів з "Бочками". Англійська погода внесла свої корективи у виступи, але ми показали гарний результат", - розповів він.

Зазначимо, що українські пілоти виконували свою демонстраційну програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених та переобладнаних для авіапоказів.

Наші інтереси: 

Пишаймося нашими! Українці – найкращі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Горджуся нашими Воїнами!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Горджуся нашими Воїнами!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!