Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна не може вплинути на паспортизацію Донбасу

Світ:

 Україна має у своєму озброєнні лише дипломатичні розмови, заявив президент України Володимир Зеленський на своїй прес-конференції 20 травня. Він піднімає це питання на всіх можливих рівнях.

Також він додав, що європейські лідери обговорюють цю проблему на своїх нарадах та найближчим часом піднімуть це питання на саміті НАТО.
"Більше вплинути на паспортизацію ми з вами не можемо, окрім дипломатичних розмов. Але я вважаю, що це не є головною та єдиною зброєю. Ми маємо рухатись у різних напрямках", — сказав Зеленський.
Нагадаємо, що Російська Федерація прискорила політику масової видачі своїх паспортів у спрощеному порядку для українських громадян, які проживають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.
Про це днями заявила омбудсмен Людмила Денісова. За словами уповноваженого Верховної Ради з прав людини, РФ роздала вже 600 тисяч паспортів і активно продовжує це робити.

Серед отримувачів російських паспортів багато працівників бюджетної галузі: медиків, вчителів і комунальників. Така тенденція пов'язана з політикою окупантів, які забороняють населенню обіймати будь-яку посаду без наявності паспорту громадянина РФ.

Нагадаємо, минулого року Путін спростив отримання громадянства Росії для всього Донбасу.

В тему: 

Українсько-російська війна є міжетнічною, реінтеграція Донбасу неможлива без відновлення етнічного балансу (+аудіо)

Законотворці РФ прирівняли російськомовних українців до росіян

На окупованому Донбасі відбулася «етнічна чистка» – Денис Казанський

Наші інтереси: 

Розуміти, що "реінтеграція" ОРДЛО вже неможлива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи