Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У столиці Латвії з 13 по 15 жовтня вперше пройдуть Дні українського кіно

Спецтема:

В рамках фестивалю в Ризі буде представлено шість фільмів, більшість з яких створені впродовж останніх двох років. Жителі Риги матимуть змогу не лише переглянути українські стрічки, але й поспілкуватися з українськими кінематографістами.

Фестиваль відкриють фільм Сергія Буковського "Головна роль" - переможець документального конкурсу Одеського МКФ  - та кіношедевр Юрія Іллєнка "Білий птах з чорною ознакою" - володар численних призів і кінопремій.

Проект організовано у співпраці установ України і Латвії – Ризької Думи, Державного агентства України з питань кіно та КП "Київкінофільм" за підтримки МЗС України, громадських організацій БФ "Двері" та Об’єднання українських товариств Латвії.


Джерело

Наші інтереси: 

Проведення подібного заходу сприятиме поглибленню добросусідських відносин між Україною і Латвією та дозволить налагодити співпрацю між культурними установами Києва і Риги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи