Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Троє з чотирьох засуджених у США за тероризм народилися за кордоном, – Трамп

Категорія:

У Конгрес США був спрямований пакет заходів, спрямованих на зміцнення безпеки в країні.

За даними Міністерства юстиції і Міністерства внутрішньої безпеки США, 75% засуджених у справах, пов'язаних з тероризмом, народилися за кордоном. Про це повідомив президент США Дональд Трамп на сторінці в Twitter.

"Нова доповідь Мін'юсту та МВБ показує, що приблизно три з чотирьох засуджених у справах, пов'язаних із тероризмом, народилися за кордоном", - йдеться в повідомленні.

Він також зазначив, що в Конгрес США був спрямований пакет заходів, спрямованих на зміцнення безпеки в країні, включаючи відмову від ланцюгової міграції та лотереї Green Card.

Як повідомляв УНІАН, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп звернеться до Конгресу з вимогою скасування візової програмі Green Card. Трамп закликав Конгрес скасувати тривалу імміграційну програму, завдяки якій, за його звинуваченнями, підозрюваному в скоєнні теракту на Манхеттені вдалося потрапити в США.

Наші інтереси: 

Національні інтереси перш за все. Трамп відверто відкидає усілякі "загравання".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи