Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп оголосив про економічну допомогу бізнесу та працівникам, які постраждали внаслідок спалаху коронавірусу

Президент США Дональд Трамп доручив адміністрації малого бізнесу (SBA) здійснювати доступні їм заходи щодо надання кредитів для підприємств, що зазнали шкоди від коронавірусу, і закликає Конгрес збільшити фінансування цієї програми додатково на 50 мільярдів доларів.

trump-signs.jpg

Official WhiteHouse.gov Photo

Про це йдеться у повідомлення від 11 березня на сайті Білого дому.

Президент США також звернувся до Департаменту казначейства відкласти податкові платежі для певних осіб та підприємств, які зазнали шкоди від коронавірусу. Ця дія забезпечить більше 200 мільярдів доларів додаткової ліквідності для економіки.

Президент Трамп закликає Конгрес негайно прийняти закон про послаблення оподаткування фонду оплати праці. Він також оголосив, що найближчим часом ухвалить надзвичайні заходи для надання фінансової допомоги працівникам, які хворі, які перебувають у карантині або доглядають за іншими через коронавірус.

Президент також закликав Конгрес вжити заходів для розширення цієї допомоги для працівників.

 

Наші інтереси: 

Брати приклад з США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи