Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Трамп: Над нашими виборами сміються в усьому світі

45-й президент США Дональд Трамп сказав, що країну захопили ліві й зараз йде війна. Адміністрація Байдена, очолювана лівими радикальними силами, руйнує та розкрадає країну. Великі технологічні гіганти роблять все, щоб висвітлення новин не було негативним для Джо Байдена.

tramp-1.png

Дональд Трамп
Дональд Трамп

 Вони також не допускають будь-яке висвітлення новин про фальсифікацію президентських виборів 2020 року. Політичне насильство узаконилося і заохочувалося лівими. За таких обставин чесні вибори неможливі. 

Про це Дональд Трамп сказав, виступаючи на Консервативній конференції політичних дій (CPAC) 11 липня. Він зауважив, що лідери інших країн вже відкрито сміються над рішеннями нової адміністрації, наприклад,  щодо Green Deal та низки інших дурних рішень в міжнародній політиці.

"Ви скільки завгодно можете дурити тих, хто не цікавиться і багато не знає про політику всередині країни. Але рішення у зовнішній політиці – це завжди гра з професіоналами", – сказав Трамп.

Після першої заяви Дональда Трампа про суд проти Twitter Inc (TWTR.N), Facebook Inc (FB.O) і Google Alphabet Inc (GOOGL.O) соціальні мережі постаралися максимально прибрати цю промову з соціальних мереж. Трамп подав позови проти Twitter Inc (TWTR.N), Facebook Inc (FB.O) і Google Alphabet Inc (GOOGL.O), а також їхніх керівників, стверджуючи, що вони незаконно блокують всі консервативні точки зору. У позовах, поданих до окружного суду США в Маямі, стверджується, що платформи соціальних мереж в Каліфорнії порушили право на свободу слова, гарантовану Першою поправкою до Конституції США.

Президент Трамп пообіцяв судитися проти технологічних компаній і висловив розчарування колишнім генеральним прокурором Вільямом Барром і Верховним суддею Бреттом Кавано. Трамп розкритикував колишнього генерального прокурора Вільяма Барра, який пішов з поста в грудні минулого року після того, як сказав, що розслідування Міністерства юстиції не виявило ознак великого шахрайства на листопадових виборах, при тому, що Трамп зібрав більше за будь-кого в історії з президентів, які йшли на другий термін, і назвав число своїх прихильників у 12 млн.

Нагадаємо, 7 липня Дональд Трамп оголосив про подачу колективного позову проти технічних гігантів Twitter, Facebook та компанії Google (яка є материнською компанією Youtube) через цензуру проти нього та інших консерваторів.

Наші інтереси: 

Стежити за подіями в США, особливо, за консервативними політиками й 45-и президентом США та його діяльністю, про що умовчують мейнстримні засоби масової маніпуляції. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи