Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп буде очищений від усіх підозр, - екс-спікер Палати представників про нове розслідування у Конгресі

США знаходяться на порозі найбільшого корупційного скандалу в історії країни у зв'язку із початком розслідування у Конгресі щодо угоди 2010-го року, відповідно до якої адміністрація Барака Обами схвалила продаж канадської видобувної компанії Uranium One російській держкорпорації «Росатом». Про це заявив Ньют Ґінґріч, американський політичний коментатор та автор, прихильник президента США Дональда Трампа.

gringri.jpg

Ньют Ґінґріч, колишній спікер Палати представників Конгресу США (1995-1999 рр.)

"Великою іронією цієї ситуації може стати те, що в результаті Дональд Трамп буде повністю очищений від підозр у змові із Росією, натомість у центрі опиняться ті, хто його атакували", - відзначив Ґінґріч в інтерв'ю на калані Fox News.

Ґінґріч є автором книги "Зрозуміти Трампа", яку називають компліментарною щодо президента США.

Раніше стало відомо, що республіканці в Конгресі відкрили розслідування стосовно угоди 2010-го року, відповідно до якої адміністрація Барака Обами, схвалила продаж канадської видобувної компанії Uranium One російській держкорпорації «Росатом».

Завдяки цьому Москва отримала контроль більш ніж над 20% поставок американського урану. В останні роки у США гучно звучали звинувачення, що продаж став можливим завдяки хабарям, які отримала від Росії благодійна фундація Клінтонів.

Також республіканці у Палаті представників оголосили розслідування щодо того, як Міністерство юстиції та ФБР свого часу розглядало звинувачення щодо неадекватного поводження Гілларі Клінтон з робочим електронним листуванням на посаді державного секретаря.

У понеділок в ефірі C-SPAN Гілларі Клінтон заявила, що все це ті ж самі дурниці, які піднімаються вже роками, і які були неодноразово спростовані.

Також стало відомо, що спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який очолює незалежне розслідування можливого зв'язку виборчої кампанії Дональда Трампа та уряду Росії, здійснює перевірку діяльності американської лобістської компанії Podesta Group та Тоні Подести, які працювали в інтересах уряду Януковича у США, так само, які і колишній голова виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт.

Брат Тоні Подести, Джон Подеста очолював президентську виборчу кампанію Гілларі Клінтон, а безпосередньо перед цим був радником президента США Барака Обами.

Коментуючи, всі ці події Ґінґріч відзначив: "Лише уявіть себе на місці Клінтонів та Подести у ніч виборів. Ви усвідомлюєте, що програли. Вам відомо, що люди Подести працювали на росіян, на українців. Звідки взялася наглість вирішити, що росіяни підтримували обрання Трампа? Чому вони вважали себе настільки недоторканими, що навіть не подумали, що після відкриття скриньки Пандори, ситуація лише ставатиме гіршою?".

Коментатор, який активно займається промотуванням своїх книжок, також озвучив прогноз - щойно Конгрес "знайде сміливість" вимагати оприлюднення усіх пожертв до благодійної фундації Клінтонів, "ми дізнаємося про величину масштабів закупівлі впливу у США і яку загрозу для американської демократії це становить".

Ґінґріч також заявив, що припускає що у результаті розслідувань адміністрація колишнього президента США Барака Обами буде сприйматись, як найкорумпованіша в історії США.

"За рік-два ми будемо пригадувати ці часи і будемо приголомшені безчестям та банкрутством адміністрації Обами, піком якої буде команда Клінтон"

Наші інтереси: 

Знати правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо інформаційна агресія (хуцпа) не приводить до знищення об’єкта агресії, то вона обертається проти самого агресора. Для Клінтонів, Обами і Сороса починаються важкі часи.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо інформаційна агресія (хуцпа) не приводить до знищення об’єкта агресії, то вона обертається проти самого агресора. Для Клінтонів, Обами і Сороса починаються важкі часи.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Політикум Америки повинен очиститися від корумпованих політиків!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Думаєш в США має можливість з'явитися ще один Джозеф Маккарті...

Володимир Федько каже:
Політикум Америки повинен очиститися від корумпованих політиків!

Вірю в те, що розумію.