Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Таємнича справа Т-72: куди вони зникли з Польщі і звідки взялися в Україні?

Категорія:

Офіційно Польща Україні танки не передавала. В мережі іронізують, що поляки однозначно не можуть мати з цією справою нічого спільного, адже танки – це така річ, яку можна придбати у будь-якому воєнторгу. Так само як у Криму у 2014 році зброю. Куди зникли приблизно 100 танків із-під Любліна?

Правильно. На Донбас! Там з'явилася велика кількість точно таких самих танків, які зникли під Любліном.

Днями в соцмережах з'явилися повідомлення про те, що зі складів під Любліном кудись поділися старі танки Т-72. Зокрема, про це побіжно згадав у своїх матеріалах один із найшанованіших польських воєнних експертів Ярослав Вольський, а потім його слова у дещо гіперболізованому вигляді перепостили в пабліку Visegrád 24, зазначивши, що нещодавно ці танки були модернізовані до стандарту T-72M1R, пише Польське радіо.

 

Наші інтереси: 

Російсько-українська війна набуває нових форм. Підтримка України Польщею та Великою Британією окреслює нові можливості для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи