Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ресторан японської кухні Танукі в Києві дарує знижку на перше замовлення

Мережа ресторанів японської кухні «Танукі» — це 70 закладів, що працюють в Україні, Росії, США, Об'єднаних Арабських Еміратах і Казахстані. Фішка бренду — авторське меню, яке налічує понад 200 страв і яке постійно оновлюється.

Ви ще не були в Тануки? Саме час скористатись нагодою, адже з першим замовленням на вас чекає суттєва знижка — 20%. Детальніше про цю та інші акції, читайте далі.

Головна умова, щоб отримати акційну пропозицію — це реєстрація на сайті або в мобільному додатку «Танукі». А далі обирайте: салати, закуски, роли, суші — Київ отримав змогу насолодитись унікальним смаком традиційних страв Країни Сонця, що Сходить.

«Філадельфія Нісуаз» — подарунок тим, хто замовив на суму від 730 гривень

Рол «Філадельфія Нісуаз» — це гармонійне поєднання соковитого вугра, авокадо та сиру, приправленого соусом «Нісуаз» та насінням кунжуту.

«Філадельфія Нісуаз»
«Філадельфія Нісуаз»

Якщо ви досі не мали нагоди скуштувати цю страву, то скористайтесь нагодою і за промокодом «NISUAZ» отримаєте «Філадельфію Нісуаз» в подарунок. Єдина умова —вартість основного замовлення має стартувати від 730 гривень.

15% знижка на замовлення «із собою»

Замовити їжу онлайн в Тануки (через сайт або з мобільного додатку) — це просто і зручно. А ще вигідно, адже 15% — це суттєва знижка, якщо забрати смакоту просто з ресторану по дорозі додому, на роботу чи в гості.

20% знижка на перше замовлення

Перше замовлення — це завжди по-особливому. Щоб страви запам’ятались, команда професіоналів та знавців японської традиції з особливою увагою ставиться до якості інгредієнтів та специфіки їх приготування.

Суші, сашимі, роли, різноманітні закуски та оригінальні супи, а також вишукані десерти — це те, що відгукується приємним післясмаком.

А щоб процес видався ще приємнішим — завантажте мобільний додаток «Танукі» (доступний для iOS і для Android) і отримайте знижку 20%. Зверніть увагу, що ця знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, але погодьтесь, вона і так досить значна.

20% знижка — подарунок на день народження

Найприємніша акційна пропозиція. Тануки дарує знижки іменинникам.

Як заощадити 20% в день свого народження:

  1. Зареєструйтесь на сайті, вказавши точну дату свого народження.
  2. Отримайте листа з промокодом за тиждень до особливого дня.
  3. В день свого народження перейдіть за посиланням, вказаним у листі і зробіть замовлення.
  4. Насолоджуйтесь оригінальними стравами в компанії друзів — це весело і смачно!

Особливість бренду «Тануки» — це безкоштовна доставка всього асортименту меню. Щодня з 10:00 до 23:00, без перерви та вихідних.

Наші інтереси: 

Японська кухня в Україні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи