Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Паніка навколо аудиту в Аризоні: демократи зрозуміли, що тепер усе серйозно

Спецтема:

На Аризону спробував натиснути Генеральний прокурор США демократ Меррік Гарланд. Йому порадили навіть не торкатися бюлетенів, інакше познайомиться з аризонською тюрмою. Американці згадують про те, що штати (держави) створили федеральний уряд, а не навпаки. 

Американське суспільство все ще не заспокоїлося після минулорічних виборів. Ще у квітні опитування Rasmussen показало, що 51% американців вважають, що на виборах були фальсифікації. В таких умовах Демократична партія мала би бути зацікавленою провести докладну перевірку результатів виборів, щоб довести правильність проведення виборів і  поставити крапку у цьому питанні.

Проте Демократична партія всіма силами боролася проти будь-якої перевірки, що наводить на роздуми.

Не став винятком і аудит, який вирішив здійснити Сенат штату Аризона. В Аризоні Байден здобув перемогу лише у 10 тисяч голосів. При тому було багато нарікань на «математичні дива», що супроводжували вибори. Чисельні позови від активістів просто не бралися судами до розгляду. І суддів можна зрозуміти – судовій владі ніби як «не по чину» втручатися у виборчий процес. Щоправда, демократівські ЗМІ подавали це нібито як програш у суді, хоча насправді це були не програші, а саме відмови у розгляді справи.

Врешті-решт за справу узявся Сенат штату Аризона. Був створений спеціальний фонд, адже проведення масштабного аудиту потребує грошей. Було найнято кілька аудиторських фірм, які мають проводити аудит виборів і одночасно перехресно перевіряти одна одну. Аудит було вирішено провести в одному окрузі Марікопа, на який було найбільше нарікань

Аудит було організовано на безпрецедентно високому рівні. Я про це писав у цій статті.

І ось саме ця ретельність злякала демократів, адже стало ясно, що на поверхню можуть вийти всі їх хитромудрі схеми.

Спочатку демократи закинули в Аризону «десант» з півтори сотні юристів, завданням яких було за будь-яку ціну скасувати або хоча б призупинити аудит в Аризоні. Вони завалили суди купою позовів, але спіймали облизня з тої самої причини: суди не бажають втручатися у виборчий процес.

Далі почалася інформаційна атака: демократівські ЗМІ або просто замовчують те, що відбувається в Марікопі, або намагаються всіляко дискредитувати процес. Пишуть, що цей аудит – марна трата грошей, про те, що це просто сенатори-республіканці шукають привід, щоб помститися демократам. Про те, що в грудні вже перераховували голоси (так-так, ті самі члени виборчої комісії повторно порахували як справжні, так і фальшиві бюлетені – і це намагалися видати за серйозну перевірку). Роблять спроби знайти будь-який бруд на аризонських сенаторів. Волають, що така перевірка «підриває довіру до американських виборів» (ви зрозуміли логіку: фальшувати можна, а виводити шахраїв на чисту воду – ні, бо це «підриває довіру»).

Далі – більше. За дискредитацію аризонського аудиту узялися політики загальноамериканського рівня. Само собою демократи, а також такі персонажі, як Ліз Чейні (Liz Cheney) – представниця (депутат) від штату Вайомінг. Ліз республіканка, але особисто погано ставиться до Дональда Трампа, тому голосувала за імпічмент, постійно виступає проти Трампа. Врешті-решт її вигнали з керівництва Республіканської партії, не захотіли її підтримати і республіканці в рідному Вайомінгу, тож їй тепер нема чого втрачати, і вона виступає повністю на боці демократів.

А от тепер «наїзд» на аризонський аудит вийшов на вищій рівень. На Аризону спробував натиснути Генеральний прокурор США Меррік Гарланд (Merrick Garland). Він виступив з промовою, де заявив: «Деякі юрисдикції, засновані на дезінформації, використовували ненормальні методології аудиту після виборів, які можуть поставити під загрозу цілісність процесу голосування та підірвати довіру громадськості до нашої демократії».

Тим часом у самому міністерстві обговорювали можливість застосування сили, щоб арештувати бюлетені та зірвати аудит в Марікопі.

Генпрокурору різко відповіла сенаторка Законодавчих зборів штату Аризона, колишня військова льотчиця підполковник Венді Роджерс (Wendy Rogers):
«Ви не будете чіпати бюлетені та машини Аризони, якщо не хочете провести час в аризонській в'язниці. Можливо, вам слід зосередитись на протидії тероризму. Міністерство юстиції – одна з найбільш корумпованих установ США».

Генеральний прокурор Аризони Марк Брнович (Mark Brnovich) написав дуже жорсткого листа Генеральному прокурору США Гарланду, де порадив, щоб той не ліз у справи штату і не заважав розібратися, що ж таке насправді відбулося на виборах 2020. «У федеральному уряді забули, що США створені, як федеративна держава – але в моєму офісі не забули». «Ми не дозволимо адміністрації Байдена зловживати владою і спробувати обмежити наш суверенітет».

А тим часом в Аризоні без зайвого галасу побували сенатори та представники Законодавчих зборів 13 штатів (зокрема в понеділок були й законодавці з Вайомінгу, звідки вже не буде обиратися Ліз Чейні). Вони вивчали організацію процесу аудиту, знайомилися з можливими «підводними каменями», після чого поверталися додому, щоб почати там боротьбу за проведення подібної глибокої перевірки результатів виборів 2020.
І ще одна деталь. Сенат Аризони робить все, щоб у майбутньому у противників аудиту не було жодної зачіпки. Тому вся офіційна інформація про результати аудиту буде озвучуватися тільки через Генерального прокурора штату.

Процес триває.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Володимире, за цікавий допис. Чекаємо офіційних результатів аудиту.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Володимире, за цікавий допис. Чекаємо офіційних результатів аудиту.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Де ще можна прочитати таку чесну аналізу ?! Дякую, Володимире !!!

Пишаймося американськими республіканцями які, аудитом в Арізоні, відвойовують прозорість і незалежність їхнього штату, а далі й усієї Америки : ця війна за справедливість, фактично, ведеться за життя і майбутнє усього вільного світу, зокрема України !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Між нами кажучи, владу в США захопило злочинне етнічне угрупування. Така висока концентрація цього специфічного етносу була тільки за Франкліна Рузвельта.

Меррік Гарланд підтверджує цей незаперечний факт. "Народився в Чікаго. Його предки походили з Смуги осілості, на початку 20 століття емігрували від антисемітських погромів до США. Виховувався в традиціях консервативного юдаїзму" – це з Вікіпедії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я вірю що ще в цьому році Дональд Трамп стане президентом я сильно цього бажаю