Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після майже двох років гальмування в Україні нарешті призначили очільника САП

Одразу ж спало на думку: то треба було чекати, аж поки Вікторія Спартц напише аж два листи до президента США Байдена? Але скидається на те, що вона таки розворушила політичний мурашник, окресливши прямо, без натяків, проблеми, які накопичилися в Україні.

Надавши Україні статус кандидата на членство в ЄС, однією із семи вимог на шляху до євроінтеграції було призначення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Призначити обраного на конкурсі главу САП неодноразово закликали у Вашингтоні, Міжнародному валютному фонді та країнах G7.

Нагадаємо, у грудні 2021 року з результатом у 246 балів переміг детектив НАБУ Олександр Клименко. Сьогодні його нарешті призначили, про що повідомив глава Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Нагадаємо, 8 липня член Палати представників США Вікторія Спартц звернулася з листом до президента США Джо Байдена про необхідність перевірити так звані «російські зв’язки» очільника Офісу президента Андрія Єрмака.

26 липня конгресвумен Вікторія Спартц надіслала нового листа президенту США Джозефу Байдену, у якому серед інших питань вказала на дворічну затримку з призначенням антикорупційного прокурора.

Наші інтереси: 

У цій війні Україна має перемогти на всіх фронтах. Очиститися і позбутися зрадників та корупціонерів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи