Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пентагон вніс Росію до "чорного списку": що тепер буде

Світ:

Пентагон додав Росію до списку країн, послугами яких заборонено користуватися з 31 грудня 2022 року під час проведення космічних запусків.

19060102.jpg

Фото: dsnews.ua

Відповідне повідомлення було розміщено 30 травня управлінням Міністерства оборони США із закупівель на сайті збірника офіційних документів американського уряду — Федерального реєстру, передає OBOZREVATEL, посилаючись на ТАСС.

Росію вносять до переліку держав, до якого також входять Китай, КНДР, Іран, Судан і Сирія, послугами яких із 31 грудня 2022 року заборонено користуватися під час проведення запусків комерційних супутників.

Віднедавна потужні світові держави почали розцінювати далекий і неосяжний космос як новий полігон для військових баталій. Країни створюють нову технологічну зброю, яка зможе атакувати супутники на орбіті, що спричинить катастрофічні наслідки для людства.

Безпека космосу — під загрозою, людство може постати перед новою ерою ведення воєн і гонки озброєнь, яку вже почали США, Росія і Китай.

Наші інтереси: 

Початок нових "зоряних воєн". Україна зі своїми космічними технологіями могла б долучитися до команди США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи