Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у травні 2022: досліджуємо реальну історію, рухаємось до розділення людей і розмовляючих тварин

Радіймо, друзі! Наша робота набуває дедалі більшої ясності та конкретики. Протягом минулого місяця ми наблизилися до сенсу нинішньої кризи і з’ясували, що головним наслідком її розв’язання буде розділення людей і людиноподібних тварин – сапієнсів та інтелісів. Що більше ми досліджуємо сучасну цивілізацію, то більше переконуємось, що відсутність такого розділення є джерелом усього земного зла. Для того, щоб у цьому остаточно переконатися, а заодно здобути нові знання, треба розглянути найбільші цивілізаційні катастрофи 20-го і 21-го століть. Зазвичай, за кожною катастрофою стирчать вуха корпоративного психопата.

220515radiymo.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Першим кроком у цьому напрямку є стаття про найбільшу геополітичну катастрофу 20-го століття – Другу світову війну. Провідну роль у ній відіграли організаційні (корпоративні, білокомірцеві) психопати:

Протягом травня я постараюсь дослідити ще два випадки застосування психопатичного союзу. Передчуваю, що нас чекають нові відкриття!

Ці дослідження для нас дуже важливі, тому ми здійснимо їх озвучення. Попередні статті, присвячені темі людей і тварин, можна прослухати на аудіоканалі «Нова Європа» або на Ютуб-каналі Ar25.org.

У ситуації загострення кібернетичної війни продовжуємо посилення стійкості нашого сайту. У минулому місяці ми здійснили додаткове резервування НО, а в цьому місяці перевіримо, як це працює.

Одночасно вдосконалюємо дизайн, виправляємо баги. Більшість змін мають «невидимий» характер, проте постійні користувачі помічають вдосконалення.

Продовжуємо роботу з утримання України у просторі позитивних подій. Кожна людина, яка працює з Живим Словом і перебуває у Просторі пригод чи Просторі волі, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій. До простору подій людини належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує. Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому треба поширювати інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і залучати нових бійців до нашого метафізичного фронту.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 

 

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Хай буде! Злітаємо до нової Золотої ери України і людства!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Хай буде! Злітаємо до нової Золотої ери України і людства!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Озвучили статтю про Гопкінса і Рузвельта – дивіться на Ютубі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Після першого бою, де ми були без бронежилетів та касок, і, на щастя (якщо так можна сказати), лише один солдат загинув, я розповів хлопцям про Джерело "Оберіг", але якогось особливого зацікавлення з їхнього боку я не спостерігав...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

План перевиконано: замість двох статей про психопатичні союзи маємо аж чотири, ось остання: Ріхард Яри, Євген Коновалець, Степан Бандера і алгоритм психопатичного союзу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!