Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Донбасі воюють 25 тисяч бойовиків і до 10 тисяч військових РФ

В штабі АТО підрахували приблизну кількість ворожих військ, які орудують на Донбасі.

На тимчасово окупованій терористами території в межах Донецької та Луганської областей залишаються від 15 до 25 тисяч бойовиків та від 5 до 10 тисяч російських військових. Про це 25 листопада на прес-конференції у Києві повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

«Наші розвідувальні структури мають певні дані щодо кількості бойовиків, які діють на сході України, а також щодо кількості професійних російських військовослужбовців, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Але якщо я оприлюдню ту цифру, яку знають наші розвідники, це дозволить стороні противника добре розуміти, наскільки ми обізнані про стан справ, тому я оперую наступними цифрами: від 15 до 25 тис. озброєних бойовиків і від 5 до 10 тис. російських військовослужбовців, які залишаються на території України, яка тимчасово перебуває під контролем бойовиків», - сказав Селезньов.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи