Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лише 5% вироблених партій ковідовакцини спричинили смерті. Більшість з цих партій відправили до республіканських штатів США

Категорія:

Дослідження даних VAERS виявило кілька тривожних висновків і ставить питання про те, чому органи влади США, які повинні стежити за безпекою вакцин проти Covid-19, не виявили цього самі. Чому певні партії вакцини виявилися більш шкідливими, ніж інші? Чому більшість найбільш шкідливих і смертельних вакцин проти Covid-19 були розподілені в штатах США, контрольованих республіканцями?

Такі питання ставить видання The Exposé у своєму новому розслідуванні.

31 жовтня видання писало про те, як розслідування американської Системи повідомлень про побічні реакції на вакцини (VAERS) виявило надзвичайно високу кількість побічних реакцій та смертей, про які неодноразово повідомлялося у зв'язку з конкретними номерами партій вакцин проти Covid-19, що означає, що смертельно небезпечні партії експериментальних ін'єкцій вже ідентифіковані.

Те розслідування також дозволило виявити, що 130 різних серій вакцини Pfizer проти Covid-19, розподілених у понад 13 штатах, завдали людям шкоди в середньому у 639 разів більше (там було госпіталізовано в середньому у 109 разів більше і вбито в середньому у 22 рази більше людей), ніж 4289 вакцин іншої серії Pfizer, розповсюджених у 12 або менше штатах.

Однак найбільш шокуючим висновком розслідування стало те, що 100% смертей від вакцини проти Covid-19, про які повідомлялося в VAERS і вказувалися номери серій, були спричинені лише 5% вироблених партій. Але на цьому ці дуже тривожні висновки не закінчуються, оскільки подальший аналіз даних VAERS щодо вакцин проти Covid-19 показав, що більшість найсмертоносніших партій були відправлені до "червоних" штатів США, контрольованих республіканцями.

Дані, використані в дослідженні, були взяті з загальнодоступної бази даних VAERS, яку можна переглянути тут. Система повідомлень про побічні реакції на вакцини (VAERS) – це програма США з безпеки вакцин, якою спільно керують Центри з контролю та профілактики захворювань США (CDC) та Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA).

Програма збирає інформацію через повідомлення лікарів, медсестер і пацієнтів про несприятливі події (можливі шкідливі побічні ефекти), які виникають після введення вакцин, щоб визначити, чи є співвідношення ризику та користі достатньо високим, аби виправдати подальше використання тієї чи іншої вакцини.

Дослідження даних VAERS, опубліковане 31 жовтня, включало повідомлення про побічні реакції та летальні випадки в базі даних VAERS станом на 15 жовтня 2021 року, результати подальшого дослідження даних VAERS включають повідомлення про побічні реакції та летальні випадки в базі даних VAERS станом на 22 жовтня 2021 року.

Початкове розслідування виявило, що випадки смерті від вакцини Pfizer були пов'язані лише з певними партіями вакцини, кожній з яких було присвоєно номер серії. Номер серії – це спеціальний рядок цифр і букв, який відстежує конкретну партію вакцини від виробника до людини, і зазвичай міститься на етикетці вакцини або супровідному пакуванні.

На графіку вище показано, що 96% серій вакцини Pfizer не мали жодного повідомлення про смертельні випадки. Це означає, що 2 828 зареєстрованих смертей були пов'язані лише з 4% серій вакцини Pfizer.

П'ять номерів серій були пов'язані з 61-80 смертельними випадками кожна, ще 5 номерів серій були пов'язані з 81-100 смертельними випадками кожна, і лише 2 окремі номери серій були пов'язані з понад 100 смертельними випадками кожна.

Те саме можна побачити й щодо вакцини Модерна проти Covid-19. Дев'яносто п'ять відсотків партій вакцини Модерна не мали жодного повідомлення про смертельні випадки. Це означає, що 2 603 смерті були пов'язані лише з 5% серій вакцини Модерна.

Тринадцять номерів серій були пов'язані з 41-60 смертельними випадками кожна, 2 номери серій були пов'язані з 61-80 смертельними випадками кожна та 1 номер серії був пов'язаний з 81-100 смертельними випадками.

Первинне дослідження даних VAERS також виявило, що певні партії вакцин проти Covid-19 від Pfizer та Moderna, які були розповсюджені в 13-50 штатах США, мали надзвичайно високу кількість повідомлень про побічні реакції та смертельні випадки порівняно з партіями, які були розповсюджені в 12 або менше штатах США.


Як видно з наведеної вище таблиці, 4 289 різних серій вакцини Pfizer було розповсюджено в 12 штатах або менше по всій території США, що призвело до 9 141 повідомлення про несприятливі реакції, а також 99 смертей і 657 госпіталізацій. Це в середньому дорівнює 2 повідомленням про побічні реакції на кожну серію і 0 смертей та госпіталізацій.

Однак, 130 інших серій вакцини Pfizer були розподілені в 13-50 штатах США, що призвело до 166 170 повідомлень про побічні реакції, 2 799 смертей та 14 155 госпіталізацій. Це в середньому становить 1 278 повідомлень про побічні реакції на кожну серію, а також 22 смерті та 109 госпіталізацій.

Виникає питання, в які штати були відправлені смертельні партії вакцини проти Covid-19?

Повний список номерів партій, відправлених у 13 або більше штатів США, можна завантажити тут. Список відображає кількість побічних реакцій та смертей, пов'язаних з кожним номером партії, і включає вакцини проти Covid-19 від Pfizer, Moderna та Janssen.

Оскільки попереднє розслідування виявило, що 100% смертей від вакцини Pfizer та 100% смертей від вакцини Moderna були спричинені лише 4% вироблених партій вакцини Pfizer та 5% вироблених партій вакцини Moderna, The Exposé змогло провести прямий пошук у системі VAERS з переліком кількості смертей, спричинених обома вакцинами, за штатами, в яких ці смерті сталися.

Результати виявилися наступними:

Як бачимо, на перший погляд здається, що найсмертоносніші партії вакцини проти Covid-19 були розподілені досить рівномірно між штатами США, контрольованими республіканцями та демократами, причому в Каліфорнії, штаті, контрольованому демократами, зафіксовано найбільшу кількість смертей – 466, за нею йдуть три республіканські штати – Кентуккі, Техас і Флорида, де зафіксовано 338, 338 і 336 смертей від ін'єкцій вакцини Pfizer або Moderna mRNA.

Однак ці цифри потрібно розглядати в контексті, щоб зрозуміти, куди насправді було розподілено більшість смертельних партій вакцини проти Covid-19, а для цього нам потрібно знати, скільки людей було вакциновано в кожному штаті.

Щоб зробити це точно, довелося включити в цифри векторну вакцину Janssen від Covid-19, але дані VAERS також показують, що невелика кількість партій ін’єкцій Janssen також є причиною більшості смертей від вакцини Janssen.

Тому було проведено ще один пошук у системі VAERS, включно з вакциною Janssen разом із вакцинами Pfizer і Moderna.

Результати були такими:

Як бачимо, порядок штатів залишився незмінним, що, на перший погляд, свідчить про те, що найбільш смертоносні партії вакцини проти Covid-19 були розподілені досить рівномірно між штатами, контрольованими республіканцями та демократами в США.

Але подивіться, що відбувається, якщо взяти до уваги кількість вакцинованих людей у кожному штаті та розрахувати співвідношення вакцинація/смертність:

8 штатів з найвищим рівнем смертності від вакцинації – це червоні штати, контрольовані республіканцями, і 19 з 24 штатів з найвищим рівнем смертності від вакцинації – це знову ж таки червоні штати, контрольовані республіканцями. Кентуккі, Арканзас, Західна Вірджинія, Монтана, Аляска, Північна Дакота, Вайомінг і Теннессі очолюють список, а Флорида посідає 20-те місце у списку з 51 штату.

Розрахувавши співвідношення вакцинація/смертність, ми також можемо побачити, що Каліфорнія насправді була найменш постраждалим штатом від смертельних партій вакцини проти Covid-19, а не найбільш постраждалим, як це може здатися на перший погляд, якщо не розглядати цифри смертності від вакцини в контексті.

Цифри показують, що в штаті Кентуккі, контрольованому республіканцями, рівень вакцинації/смертності на 1900% гірший, ніж у Каліфорнії, контрольованій демократами, що свідчить про те, що республіканський штат отримав у 20 разів більше смертельних партій вакцини від Covid-19, ніж штат, контрольований демократами.

Цифри також свідчать про те, що штат Флорида, контрольований республіканцями, отримав втричі більше смертельних партій вакцини проти Covid-19, ніж штат Каліфорнія, контрольований демократами, а рівень вакцинації/смертності в цьому штаті на 200% вищий, ніж у Каліфорнії.

Висновок

Це дослідження даних VAERS виявило кілька тривожних висновків, які вимагають подальшого розслідування, але також ставить питання про те, чому органи влади США, які повинні стежити за безпекою вакцин проти Covid-19, не виявили цього самі.

Чому певні партії вакцини виявилися більш шкідливими, ніж інші?

Чому певні партії вакцини проти Covid-19 виявилися смертельнішими за інші?

Чому більшість найбільш шкідливих і смертельних вакцин проти Covid-19 були розподілені в штатах США, контрольованих республіканцями?

Ці надзвичайно серйозні питання вимагають термінових відповідей.

Нагадаємо, на початку 2021 року державна база даних VAERS повідомляла, що у США було зафіксовано вже 501 смерть від вакцинації.

Наші інтереси: 

Цікаве дослідження. Поставлені запитання в кінці статті розширюють наші уявлення щодо цілей масової вакцинації, запровадженої корпоративними психопатами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу, що до бази VAERS потрапляє менше відсотка випадків ушкоджень від вакцинації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу, що до бази VAERS потрапляє менше відсотка випадків ушкоджень від вакцинації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Під виглядом вакцинації здійснили удар по республіканських штатах. Це ніщо інше, як приховане застосування зброї масового враження. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!