Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

IBM переклала свої найпопулярніші курси українською мовою

Категорія:

Світ:

Найбільший світовий виробник усіх видів комп'ютерів та програмного забезпечення – американська корпорація IBM – переклала українською мовою чотири найпопулярніші курси. Вони доступні на безплатній платформі SkillsBuild.

22122602.jpg

Фото: CNews

Про це повідомила пресслужба Мінцифри на своєму Telegram-каналі.

Нині українською мовою доступні чотири курси. Рівень студента: початківець.

Курс професійних навичок, що містить п'ять модулів, загальною тривалістю вісім годин. Він навчить критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими.

Курс основ кібербезпеки – основи власної кібербезпеки, цифрова грамотність. Навчання розділене на чотири модулі, тривалістю шість годин.

Курс сучасних технологій ознайомить із поняттями, термінологією та програмами, які дозволять далі планувати свій професійний шлях у цьому напрямі. Він містить шість модулів, тривалістю сім годин.

Курс підготовки до першого робочого місця допоможе навчитися створювати резюме "мрії", будувати особистий бренд у соцмережах. Він також надасть практичні вправи та поради щодо пошуку роботи. Курс містить чотири модулі, тривалістю сім годин.

Наші інтереси: 

1. Навчатися, коли є такі можливості! 2. Україна та українська мова стають популярними у світі. 3. Користуватись цим і самим популяризувати українську мову, переконувати "російськомовних", особливо, тих громадян України, що виїхали за кордон, говорити українською, а не російською.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи