Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Франція - це соціалістична країна, в якій 57% ВВП формується за рахунок державних витрат

Національний банк Франції прогнозує, що економічне зростання не перевищить 0.2%, що буде в 12-15 разів нижче, ніж в США.

Отже, Еммануель Макрон здався. Як і його попередники - Ширак, Саркозі і Олланд - він не зміг протистояти вуличним протестам, які починаються у Франції щоразу у відповідь на спробу влади провести необхідні реформи.

Коли великий бізнес у Франції всілякими правдами і неправдами, витонченими технологіями приводив Макрона до влади, він сподівався, що той зіграє роль Маргарет Тетчер і вирве країну з лап соціалізму.

Але не склалося! Маргарет Тетчет з Макрона не вийшло і вже не вийде. А це означає, що соціалізм у Франції ще кілька років буде продовжувати абияк триматися на плаву за рахунок збільшення державного боргу, після чого все закінчитися економічним крахом.

Франція - це соціалістична країна, в якій 57% (!) ВВП формується за рахунок державних витрат. Як наслідок в країні сформувався страхітливий інвестиційний клімат, високі податки на бізнес, диктат профспілок, судова система, яка завжди виносить рішення на користь робітників, соціальна система, яка дозволяла роками не працювати і жити за рахунок бюджету і бізнесменів. Приватні інвестори стали обходити країну десятою дорогою, економічне зростання стало коливатися навколо нульової позначки, а безробіття в останні 10 років не опускалася нижче 10%.

Макрон оголосив, що йде назустріч вимогами протестувальників і збільшує мінімальну заробітну плану на 100 євро нетто. Разом з іншими пільгами, які президент анонсував, це збільшує навантаження на бюджет ще на 8-10 млрд євро. Держборг перевищить вже 100% до ВВП і дефіцит може вийти за обов'язкову норму в 3%.

Як наслідок Національний банк Франції прогнозує, що економічне зростання не перевищить 0.2%, що буде в 12-15 разів нижче ніж в США.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Франція - це соціалістична країна. Рівнятись треба на ринкові економіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Порядний політик подав би у відставку!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Порядний політик подав би у відставку!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!