Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Барак Обама: «Ми всі повинні хвилюватися» – дедалі більше американців не вірить у чесні вибори-2020

Категорія:

Спецтема:

Демократи ніяк не можуть переконати американців, що вибори 2020 демпартія виграла чесно. Тож намагаються задіяти всю свою «важку артилерію», аби тільки не робити перевірку.

Нещодавно я написав тут на «Народному Оглядачі», як демократи «мобілізували» Альберта Ґора, щоб умовити американців не проводити аудит виборів-2020.

І цим справа не закінчилася: демократи кидають у бій усю свою «важку артилерію». Тепер уже колишній Президент Барак Обама завив, що «нам усім треба хвилюватися»…

Під час передачі CNN «Early Start with Christine Romans and Laura Jarrett», телеканал зв’язався з Бараком Обамою і попросив його дати свій коментар.

Він серед іншого сказав, що «переважна більшість людей в цій партії (тобто республіканці) вірять у брехню про результати виборів, і ця дезінформація поширюється швидше, ніж ми колись бачили».

«Той захист, який, як мені здавалося, встановлений навколо наших демократичних інституцій, насправді залежить від згоди двох партій з основними правилами. І те, що одна з них зараз не є такою відданою ним, як у попередніх поколіннях – це мене турбує».

«І я думаю, що ми всі повинні хвилюватися».

На думку Обами, Дональд Трамп порушив основний принцип демократії, не прийнявши результатів президентських виборів 2020 року. 

 

Чиє б нявчало, а твоє б мовчало…

Адже саме Демократична партія почала у 2016 році кампанію масового порушення отої самої згоди з основними демократичними правилами, про що так тепер плачеться Обама.

Нагадаю, що саме з подачі Обами у 2016 році спецслужби в порушення норм закону почали стеження за членами команди Дональда Трампа, намагаючись знайти (або створити) хоч якусь зачіпку, щоб вивести його з президентських перегонів.

Саме Джо Байден запропонував використати Закон Логана для обґрунтування «розробки генерала Майкла Флінна» з боку ФБР. Закон Логана, ухвалений у 1799 році, забороняв неуповноваженим держпосадовцям вести переговори з іноземними державами.  Закон ніколи не використовувався, адже завжди з моменту виборів та до інавгурації новий Президент та його майбутні посадовці вже починають контакти з послами іноземних держав, хоча формально ще не є держпосадовцями. Флінн був засуджений за цим законом, а у листопаді 2020 році помилуваний Президентом Трампом. А от Джо Байден і Камала Гарріс багатократно порушили цей закон у період з 3 листопада 2020 по 20 січня 2021.

За ініціативи Демократичної партії була створена комісія спецпрокурора Мюллера, яка три роки займалася тільки тим, що заважала працювати адміністрації Трампа. Спецпрокурор мав надзвичайні повноваження, мав доступ до будь-яких документів, мав можливість допитувати кого завгодно, пов’язаного з Дональдом Трампом – і за три роки робити цей спецпрокурор не знайшов жодного компромату на Трампа. Хоча це було ясно з самого початку, адже ініціатори створення цієї комісії вже на той момент знали, що обґрунтуванням створення є фальшиве досьє Крістофера Стіла.  То чому б зараз не створити подібну комісію для розслідування темних зв’язків Джо Байдена з сумнівними бізнесами в Україні, Росії, Казахстані, Китаї… Тим більше, що підозри щодо цих мутних зв’язків набагато обґрунтованіші, ніж це було проти Трампа.

Ще в день інавгурації Дональда Трампа 20 січня 2017 року Демократична партія вже почала серію мітингів проти Трампа і вже тоді закликала до імпічменту, чим взагалі порушила саме поняття імпічменту, перетворивши його з механізму захисту демократії на інструмент політичної боротьби. Я писав про цю небезпеку гри в імпічмент, коли демократи таки влаштували імпічмент-шоу в січні 2020 року.

Можна і далі продовжувати список того, як саме демократична партія за останні 5 років масово порушила ті самі демократичні правила, до нібито захисту яких зараз закликає Барак Обама.

Я ж хочу звернути увагу на такий аспект:

Демократи так і не зуміли переконати американців у тому, що вибори 2020 пройшли чесно. Занадто багато було «див», які свідчать про масові порушення і фальсифікації. Замість того, щоб здійснити аудит виборів і поставити крапку в цьому питанні (якщо аудит виявить, що вибори дійсно пройшли чесно, а порушення були незначними та не вплинули на результат) – демократи відчайдушно намагаються не допустити аудиту. Задіють всі механізми: масові позови з вимогою зупинити аудит, висміювання та обливання брудом через ЗМІ, спроби знищення документів. В окрузі Марікопа навіть сталася ситуація, що була реальна загроза нальоту тітушок, через що бюлетені терміново вивезли в сусідній штат на збереження в поліцейському управлінні.

І от через ЗМІ задіюють «важку артилерію» – політиків всеамериканського рівня. То проти аудитів висловився колишній віце-президент Альберт Ґор, тепер колишній Президент Обама умовляє Трампа і його прихильників прийняти результати шахрайських виборів.

За такою логікою можна найближчим часом чекати появи й інших фігур з подібними посланнями. Наприклад, Гіларі Клінтон розкаже нам, яка вона хороша і відповідальна, що у 2016 році признала перемогу Трампа. Президент Білл Клінтон розкаже щось про мораль. Можливо, вдасться умовити виступити й республіканця Буша молодшого.

У будь-якому разі, поява фігур такого масштабу свідчить про те, що демократи ставляться до аудиту виборів дуже серйозно і реально бояться результатів.

Хай бояться.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи