Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

8 підрозділів тероборони з 4000 військових формуються на Херсонщині

Буде сформовано окремий стрілецький батальйон, окрему бригаду територіальної оборони (ТРО) і шість окремих батальйонів. Рішення про можливе подальше нарощування військ буде приймати глава держави, повідомив голова Херсонської ОДА Сергій Козир.

21040901.jpg

Фото: преслужба Сухопутних військ ЗСУ

Козир також повідомив про проведення позапланових навчальних зборів 124 окремої бригади ТРО.

"У зв'язку з подальшою мілітаризацією Росією тимчасово окупованого півострова Крим, збільшенням чисельності їхніх військ поблизу державного кордону України, головнокомандувачем Збройних сил прийнято рішення про проведення позапланових навчальних зборів 124 окремої бригади ТРО на території нашої області з 7 до 16 квітня", – сказав глава ОДА на брифінгу, повідомляє Ліга.Новини.

Нагадаємо, 30 березня 2021-го в ЗСУ заявили про стягування військ РФ до кордонів: з'явилися відео/фото перекидання ешелонів і колон техніки.

США заявили, що не допустять агресії Росії. У Кремлі заявили, що  "нікого не повинно турбувати", як і чому Росія переміщує війська на своїй території.

На півдні України, в прикордонних районах, проводяться збори підрозділів територіальної оборони: готують особовий склад і командирів до виконання завдань на реальних об'єктах захисту державного кордону з Кримом, прикриття доступних для десанту ділянок узбережжя.

 

Наші інтереси: 

Бути готовими до відбиття агресії ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Територіальна самооборона має бути по всій Україні. Проблема в тому, що влада боїться власного народу ще більше, ніж ворога.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Територіальна самооборона має бути по всій Україні. Проблема в тому, що влада боїться власного народу ще більше, ніж ворога.

Все, що робиться з власної волі, – добро!