Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

6 простих і ефективних правил щоб схуднути після пологів

Світ:

Спецтема:

Після народження дитини в жіночому організмі відбуваються серйозні гормональні зміни, впоратися з якими часом буває дуже нелегко. Один з головних "головних болів" - це зайві кілограми, які ну ніяк не хочуть йти.

Ці прості рекомендації допоможуть молодим матусям впоратися з обридлою проблемою.

1. Робіть нескладні вправи, коли гуляєте з дитиною, готуєте їсти, займаєтеся прибиранням в будинку або навіть коли знаходитеся в ліжку. Наприклад, махи ногами, нахили вперед і назад, повороти в сторони, присідання і втягування живота - начебто дрібниця, а із зайвою вагою дуже добре допомагає впоратися, якщо повторювати це регулярно і не філонити.

2. Купіть м'яч для гімнастики (фітбол) і займайтеся разом з малюком. Для підняття настрою пострибайте під якусь дитячу музику, це дуже сподобається вашій дитині, та й ваш настрій стовідсотково покращиться. Дуже важливо уникати серйозних фізичних навантажень, таких як фітнес та аеробіка. Перші 2 місяці - найпростіші вправи, все інше залиште на потім.

3. Прогулянки на свіжому повітрі збагачують киснем не тільки організм крихітки, але і ваш теж. При цьому ви можете виконувати різні вправи для дихання. За допомогою кисню в організмі прискорюються процеси лактації і метаболізм, це ще один спосіб позбавлення від ненависних кілограмів.

4. Не переставайте годувати грудьми. Багато жінок помиляються, коли думають: "Ось груди обвиснуть, втратять форму - не буду годувати, краще купити суміш". Ніколи так не робіть. Тому що ви порушите роботу ендокринної системи і додасте ще парочку кілограмів.

5. Будьте розслабленою і намагайтеся висипатися. Щоб поєднувати материнство і боротьбу із зайвою вагою, зрозуміло потрібні сили. Перед сном можна прийняти розслаблюючу ванну, запалити ароматизовані свічки і послухати спокійну музику.

6. Найважливіше - пам'ятайте, що немає місця зневірі в вашому житті!  Тільки позитивне мислення і настрій допоможуть впоратися з труднощами, і вже зовсім скоро зайві кілограми попрощаються з вами назавжди.

Наші інтереси: 

Основне правило - "не філонити"! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи