Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

19 жовтня відбувся черговий суд щодо незаконності карантину. Вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо

В Шостому апеляційному адміністративному суді міста Києва пройшло чергове засідання суду за позовом юриста Олександра Гумірова щодо незаконності так званого карантину, який Кабмін ввів 12 березня 2020 року. Позов був поданий у квітні 2020 року. Судовий процес триває. Наступне засідання відбудеться 02.11.2021.

211020-oleksandrgumirov.jpg

Олександр Гуміров
Олександр Гуміров

Олександр Гуміров на Телеграм-каналі Anti COVID Суд дав перелік деяких правових позицій, озвучених Кабінетом міністрів в рамках судових процесів про незаконність карантину:

  • суперечність в рішенні уряду й Конституції не є порушенням закону, а тому не може бути предметом судового позову в адміністративному суді,
  • не має значення, чи порушив уряд закон, тому що правління – це дискретне повноваження уряду (можливість діяти на свій розсуд),
  • уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей,
  • неважливо, що в момент введення карантину не було епідемії, важливо, що вона є тепер, але це зовсім не означає, що карантин не допоміг, просто уряд не вивчав вплив введених заборон на розвиток епідемії. Уряд вважає, що карантинні заборони врятували чимало життів і принесли користь, таким чином уряд правильно діяв і буде далі так само діяти.

Ти згоден з такою позицією Кабміну? Тебе влаштовує така "нова" правова реальність?

Якщо ні, інформація нижче для тебе:

Півтора року шаленого правового свавілля уряду і нескінченного судового процесу дали нам розуміння двох речей:
1) вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо,
2) суди самі по собі нічого не вирішать – потрібно діяти.

Тому ми виходимо на протест! Свою боротьбу ми виводимо на новий рівень. Ти з нами?

Хто такі МИ? Це – Рух "Права людини", заснований журналістом Остапом Стахівим, і спільнота "Anti COVID", створена юристом (позивачем у справі про незаконність карантину) Олександром Гуміровим.

За що ми виходимо на протест?

ЗА відновлення правопорядку в Україні, ЗА скасування ідіотських карантинних правил, ЗА заборону примусової медицини, ЗА належну освіту наших дітей, ЗА свободу реалізації права на працю і підприємницьку діяльність. ЗА НАШІ ПРАВА.

ПРОТИ чого ми виходимо на протест? ПРОТИ правового свавілля, іменованого "карантин". ПРОТИ примусової вакцинації й супроводжуючих її сегрегації та дискримінації. ПРОТИ дистанційної освіти та телефонної медицини. ПРОТИ неадекватного нового "порядку". Проти безправ'я.

ЩО БУДЕ на протесті? Розсудливість і здоровий глузд. Акт народного волевиявлення та акція прямої дії. У повній відповідності до законодавства і без будь-якого екстремізму ми змусимо владу повернутися в правове поле і змусимо ЗМІ говорити правду. Навіть якщо не відразу, то точно безповоротно.

ЧОГО НЕ БУДЕ на протесті? Навіженої маргінальщіни та псевдоюристики. Вільного мікрофону для неадекватного словоблуддя. Політичних гасел і прапорів. Екстремізму та силових дій. Порушення закону з боку організаторів і учасників протесту.

МИ НЕ МАЄМО СТОСУНКУ до непідтверджених теорій і версій, що дискредитує здоровий глузд. Ми не маємо відношення до жодних політичних сил або течій чи до чиїхось комерційних інтересів.

ЩО МИ ЗАБОРОНЯЄМО на нашому протесті:

PR політиків; прапори організацій, пов'язаних з політичними партіями; дискредитацію протесту маренням божевільних; провокації та екстремізм. Кожен, хто буде в подібному помічений, буде виставлений за межі території протесту і/або переданий поліції.

КОЛИ І ДЕ буде протест? 03 листопада 2021 року. Збір о 07:30 ранку. Київ. Площа перед головним входом до Верховної Ради України.

Наші інтереси: 

Розуміти, що прийшов час поставити психопатів на місце. Півтора року вони знущаються з нас. Ніхто не поніс відповідальності за перший локдаун. Вони будуть тиснути, поки ми не покажемо їм свою незгоду і не змусимо виконувати закони, а не вигадувати накази чи рішення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей":

наскільки знаю,

ТІЛЬКИ ЗА НАДЗВИЧАЙНОГО, АБО ВОЄННОГО СТАНУ В ДЕРЖАВІ !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей":

наскільки знаю,

ТІЛЬКИ ЗА НАДЗВИЧАЙНОГО, АБО ВОЄННОГО СТАНУ В ДЕРЖАВІ !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це не уряд. Це справжній фашизм. Справжні психопати, які захопили владу.