Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Смертність в США від Covid-19 в республіканських штатах у багато разів менша, ніж у демократичних – The Washington Times (+відео)

Найбільший розрив – 146 разів – між керованим республіканцями штатом Флорида і керованим демократами штатом Нью-Йорк. Головна причина – ненависть демократів до Трампа і банальна жадібність. 

200531usa.jpg

Республіканські (червоні) і демократичні (сині) штати США
Республіканські (червоні) і демократичні (сині) штати США

За станом на 24 травня 2020 р. у Флориді зафіксовано понад 2100 померлих від (з) COVID-19, або приблизно 1 на 100 000 жителів (0,001%). Натомість у Нью-Йорку зафіксовано понад 28000 померлих,  або приблизно 146 смертей від коронавірусу (з коронавірусом) на 100000 жителів (0,146%). Про це повідомляє газета The Washington Times.  

Це при тому, що Флорида є штатом з особливо високим ризиком щодо COVID-19, адже є другим штатом за кількістю людей похилого віку, а літні люди мають найвищий рівень госпіталізації та смертності (середній вік померлих від коронавірусної хвороби перевищує 80 років. – НО).


Таку величезну різницю у рівнях смертності можна пояснити лише свідомими діями демократів, спрямованими на погіршення ситуації в США задля недопущення повторного обрання президентом республіканця Дональда Трампа. Йдеться як про фальсифікацію статистики в напрямку збільшення кількості померлих від коронавірусу, так і свідоме нагнітання паніки, штучне створення колапсу медичної системи, неправильне лікування і некомпетентність, як це особливо яскраво проявилося у Нью-Йорку.

Про створення умов для фальсифікації статистики уже повідомляв «Народний Оглядач» у статті  США кардинально завищують смертність від коронавірусу – Townhall (США): «Якщо посмертний тест є позитивним, то до жертв коронавірусу можуть записати навіть тих, які загинули від самогубства чи в автомобільних аваріях. Якщо ситуація сумнівна, то CDC радить лікарям записувати COVID-19 у свідоцтво про смерть. New York додатково записав 3700 людей, які не мали позитивних результатів тесту, – це збільшило смертність від COVID у півтора раза. Діють і фінансові стимули: CARES Act додає 20% премію за пацієнтів з COVID-19 в рамках страхової системи Medicare».

Підтвердженням цілеспрямованого саботажу з боку демократів є те, що в демократичних штатах, де проживає майже половина населення США, смертність від коронавірусної хвороби у 5 разів вища, ніж у республіканських штатах (з приблизно такою ж кількістю населення).

За станом на середину травня 2020 року офіційна смертність у штатах, де у 2016 році перемогла Гіларі Клінтон, була «лише» утричі вища, ніж у штатах, де переміг Дональд Трамп – повідомляє The Economist. Як бачимо, з часом розрив зростає.


Чому така велика смертність у Нью-Йорку? Відповідь - у відеорозрозповіді американської медсестри: 

Ерін Марі Ольшевскі (Erin Marie Olszewski) в 17 років пішла в армію. Учасник військової операції в Іраку, має бойове поранення, кавалер ордена за доблесну службу. У 2012 році звільнилася з армії у званні сержанта і стала медсестрою. Живе у Флориді. Її найняли на роботу в лікарні Елмхарст в Нью-Йорку в самий розпал коронапсихозу. Події, свідком і безпосереднім учасником яких вона опинилася, можливо коли-небудь стануть основою кримінальних справ проти персоналу і керівництва лікарні, а головне – проти високопоставлених чиновників, які влаштували масове вбивство людей геноцид.


В тему: 

Наші інтереси: 

Україна зацікавлена у повторному обранні президентом США Дональда Трампа і продовження ним правої, консервативної, націоналістичної політики.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, підтримка дітей диявола призводить до смерті. В найпрямішому, найбуквальнішому сенсі цих слів. Це у цій статті ясно показано.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, підтримка дітей диявола призводить до смерті. В найпрямішому, найбуквальнішому сенсі цих слів. Це у цій статті ясно показано.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відеорозповідь американської медсестри, яка розповідає про причини високої смертності у Нью-Йорку.

Все, що робиться з власної волі, – добро!