Воскреслий Ісус у новому тілі: Та це ж я!

Гомо триплекс – ті, що бачать бога: 5 рівнів розвитку людини в термінах Євангелія

Для переходу від реалізованої до універсальної людини необхідно мати системне уявлення про інші рівні розвитку. Це послужить дороговказом, що приведе нас до бажаної мети – біологічного безсмертя і...

Як війна з орками змінює світогляд українців – 5 головних трендів

Будь-які серйозні зміни починаються зі світоглядного імпульсу. Те, що нині відбувається в головах українців, є не просто зміною світогляду, а перевертанням уявлень про основи буття. Війна з Мордором...

8 звичок, що приведуть до успіху: плануємо, малюємо, реалізуємо – енергію події матеріалізуємо

Успіх – це гра звичок. Сам по собі успіх – відносне поняття, і тому “досягнення успіху” повністю залежить від звичок, які ви використовуєте, щоб досягти вашої мети. Успішні люди вірять в себе...

Чорнобривці в світанковім краю, або ж чесноти в серці

У нас є дуже хороші звичаї та дуже хороші пісні. Іноді дуже хороші пісні оспівують дуже хороші звичаї. Співає казахський виконавець Дімаш Кудайберген.

Що відбудеться, якщо пити воду вранці натщесерце – Focus (Німеччина)

Ми часто чуємо, що нашому тілу вранці потрібна достатня кількість рідини. Але що відбувається з організмом, коли п'єш воду на порожній шлунок, тільки-но вставши з ліжка? Перш за все вплив буде...

Відновлення A1R21 – продовження молитви «Сонце» в заповіді «Люби господа, бога твого» (+аудіо)

Після нагадування про присутність у душі «образу божого» переходимо до його формування з наміром оздоровлення та омолодження.

IQ — лише другорядний фактор успіху. Що відрізняє низькооплачуваних людей від високооплачуваних

Наскільки майбутній успіх дитини визначається природним інтелектом? Американський економіст Джеймс Гекман каже, що все зовсім не так, як думає більшість людей. Він любить опитувати не вчених, а...
Божественне сонце Ра діє в кожному із нас. Ра-діймо!

Молитва СОНЦЕ, Живе Слово і головна заповідь аріянства «Люби господа, бога твого» (+аудіо)

Якщо молитва СОНЦЕ стане чеснотою оновленого українського народу, то виконання найголовнішої заповіді Ісуса Хреста стане реальністю нашого життя.
Виробляємо корисне, позбуваємось шкідливого

Технологія вироблення корисних звичок і чеснот – покрокова інструкція (+аудіо)

Сила цього підходу в його поступовості. Він нагадує застосування скарбнички, в яку щодня кидаємо копійки, а за кілька років отримуємо скарб.
Ритуальний календар Гартленду: 17 головних свят

25 серпня - свято Гартленду - головної події ритуального календаря постіндустріальної цивілізації

Суперсвято цивілізаційної мети відзначаємо одразу ж після Дня Незалежності. Свято Гартленду – це символічне Сонце, навколо якого обертаються 16 планет ритуального календаря Золотої ери.
Ранкова руханка – важлива чеснота

П’ять етапів вироблення чеснот – соціально важливих корисних звичок (+аудіо)

Що більше чеснот, то ефективніше життя і вищі шанси в еволюційній змагальності. Завдання в тому, щоб вироблення і культивування чеснот поставити на потік.

Розподілений монастир Гартленд оголошує набір постіндустріальних монахів

Постмонахи зобов’язані виконувати правила Монастиря і брати участь в його роботі. Головним видом діяльності буде розробка, апробація і вдосконалення покрокових інструкцій з вироблення чеснот.

Мистецтво здійснення намірів, або Чим вимощена дорога в рай (+аудіо)

Благими намірами вимощена дорога в пекло. Я вас навчу, як ними вимостити дорогу в рай.

Як перейти на живлення правдою (+аудіо)

Істина – це «те, що є», а правда – це «те, що має бути». Що треба зробити, щоб перейти до правдивого, раціонального мислення? Це дуже подібно до зміни способу харчування.