Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Здоров’я і вакцинація: ключові тези питання (1) – з книги «Вакцинація в запитаннях та відповідях для думаючих батьків»

Світ:

Тема вакцинацій і їхнього впливу на здоров’я була в минулому актуальною і залишається такою для сьогодення. Одразу хочу окреслити позицію автора: в цьому питанні повинен бути вільний вибір. Не збираюся нікого закликати до чогось. Просто на сьогодні склалася така тенденція: інформацію з конкретного питання чомусь подають однобоко, ніби так, щоб ми дивилися на одну сторону медалі. Завдання цієї моєї праці – подання даних, які часто приховуються. Але люди мають право знати всі нюанси для власного аналізу і цілісного мислення.

«Держава не має права жертвувати жодною людиною, хоча б навіть для безпеки мільйонів, тому що кожен індивід – безцінний і вартий стільки ж, скільки й мільйон інших. Піддавати ж людину операції, що у найкращому разі не приносить ніякої користі, але у багатьох випадках ставить на карту її здоров’я та життя – це акт несправедливого зазіхання на свободу особистості, якому нема виправдань навіть заради безпеки приватних осіб».

Д-р Лев Бразоль «Уявна користь і справжня шкода вакцинації від віспи» (Оригінальна назва: «Мнимая польза и действительный вред оспопрививания», 1884 р.)

«Вакцинація не робить людину несприйнятливою до хвороб X, Y або Z – навпаки, парентеральне введення вакцин перетворюють її в носія хронічної вакцинальної інфекції, послідовно послабляючи імунну систему господаря і аж ніяк не «імунізуючи» його».

Олександр Коток, автор книги «Безжальна імунізація»

Ця публікація побудована за принципом подання найважливіших цитат. Для зручності вони будуть пронумеровані – як на мене, так легше запам’ятовувати цікаві моменти, наприклад, для подальшого цитування чи нотування. Всім бажаю корисного та цікавого читання.

***

1. «Здоровій дитині в поліклініці робити нема чого» (с. 10).

***

2. «Хіба ви знаєте, скільки дітей після вакцинацій загинуло, а скільки стали пожиттєвими інвалідами, що проводять свої дні в чотирьох стінах дома або в спеціальних закладах? Про це ніколи не повідомлялось, та і статистика така ніколи не збиралась» (с. 12).

***

3. Переповнені дитячі онкологічні відділення в лікарнях, черги на госпіталізацію в них – на місяці вперед, постійно ми стикаємося з проханнями жертвувати гроші на допомогу тій чи іншій дитині... Нічого схожого не було раніше! (с. 12).

***

4. «...введення всього лише однієї додаткової дози певної вакцини в період, коли стрімко розвиваються всі системи організму, в першу чергу імунна і нервова, може мати колосальне значення для здоров’я дитини» (с. 13).

***

5. «Коли батьки з різних міст і країн починають спілкуватися між собою, дізнаються, що ускладнень зовсім не «одне на мільйон», як переконують вакцинатори, а в багато разів більше; що вакциновані хворіють на захворювання, від яких раніше були вакциновані, і при цьому переносять їх далеко не легше, ніж невакциновані; що невакциновані по переконаннях батьків діти частіше за все значно міцніші та здоровіші своїх вакцинованих однолітків, вони починають задумуватися і шукати додаткову інформацію» (с. 13).

***

6. «Вакцинна пропаганда нараховує більш ніж 200 років. Хоча сьогодні ситуація поступово змінюється, таке тривале і наполегливе промивання мізків зіграло свою роль» (с. 14).

***

7. «Соціологічні дослідження, які проводяться в різних країнах, регулярно показують, що від вакцинацій відмовляються чудово освічені батьки, які добре заробляють, належать до середнього класу, а не люмпени, які опустились або «зомбовані сектанти». Чому відмовляються? Тому, що добросовісно вивчили тему і не бажають своїй дитині реальних важких захворювань на цей момент заради міфічного захисту від гіпотетичних хвороб в майбутньому» (с. 15).

***

8. «Чудово задукоментовані факти того, що члени комісій Центру контролю захворювань і члени інших організацій (наприклад, Американської педіатрії і ВОЗ) отримують значне фінансування із фармацевтичних компаній. Більш того, чудово відомо і те, що дослідники, які проводять клінічні випробування вакцин, особисто заробляють на цьому і отримують фінансування на свої лабораторії в якості консультантів, що розробляють вакцини, і як експерти на судових розглядах. Документовано, що лобісти, які консультують фармацевтичні компанії - це ті ж самі лобісти, які консультують представників служб охорони здоров’я» (с. 17).

***

9. «...гучний корупційний скандал, коли виявилось, що консультанти і експерти ВОЗ, які наполягли на оголошенні пандемії свинячого грипу і які тим самим викликали неймовірну паніку у світі, отримували гроші від фармацевтичних компаній, які виробляють ліки та вакцини від грипу, підтвердив найгірші побоювання. Нагадаю, що саме терміново ліцензована тоді нова вакцина від свинячого грипу, яка не пройшла всі необхідні стадії випробувань, стала причиною нарколепсії, важкої і на сьогодні невиліковної хвороби, у сотень дітей в Європі, особливо в скандинавських країнах» (с. 17).

Коментар автора статті: цей типовий для непокараних психопатів шаблон вони провернули, починаючи з кінця 2019 року, але вже під новою назвою - «КОВІД-19», відлуння якого чути й донині.

Про аферу зі свинячим грипом читайте тут.

***

10. «Заради справедливості варто зазначити, що один раз все ж було проведено дослідження по всіх правилах статистики, а саме - польові випробування вакцини БЦЖ під егідою ВОЗ в 1969-1971 рр. в Індії, і це дослідження показало... більшу захворюваність туберкульозом вакцинованих, після чого від таких досліджень вакцинатори взагалі відмовились» (с. 21).

***

Антитіла

11. «Давно вже прекрасно відомо, що люди хворіють і при наявності антитіл в найбільш «захисних» титрах, і залишаються здоровими при їх відсутності. До того ж після вакцинації кількість антитіл як правило швидко знижується, і скоро вакцинований знову стає по мірках вакцинопрофілактики незахищеним» (с. 21).

***

Едвард Дженнер і шахрайський бізнес

12. «Прийомів і способів подати чорне як біле і навпаки з часів Дженнера, який першим застосував «творче мислення» в створеному ним шахрайському вакцинному бізнесі, накопичилось дуже багато. Батькам варто критично ставитися до любої інформації про вакцини, як за, так і проти, детально її перевіряти і не довіряти сліпо тій чи іншій точці зору» (с. 22).

***

13. «Вакцинація - маніпуляція, спрямована на створення штучного імунітету, тобто, несприйняття. Побудована на введенні в організм антигенів - речовин, здатних викликати виникнення антитіл. Антитіла - складні білки плазми крові, які виробляються лімфоїдними клітинами і нейтралізують мікроорганізми або токсичні речовини, які ними виділяються...

Після ведення вакцина імітує хворобу, хоча вважається, в її легкій формі, тому що збудник хвороби ослаблений чи вбитий. Вважається, що коли вакцинований зіштовхнеться з природним збудником, він вже буде захищений від нього наявними антитілами або такими, які швидко виробляться («по пам’яті»)» (с. 22).

***

14. «...профілактична вакцинація ніколи і нікому ще не додавала здоров’я» (с. 24).

***

15. «...при своєчасному лікуванні ні одна із «контрольованих вакциною» хвороб не повинна призводити до важких наслідків» (с. 24).

***

16. «Наявні дані по різних країнах підтверджують, що смертність серед новонароджених збільшується разом із кількістю вакцинацій» (с. 26).

Вакцинація - це створення хронічної хвороби

17. «...вакцинація - це створення нової хвороби, тепер вже хронічної, на фоні якої у певного числа вакцинованих не може розвинутися хвороба гостра».

18. «...хронічна хвороба не може зникнути сама по собі. Вона трансформується, вона видозмінюється, стаючи все важчою і вражаючи все більш важливі для життєдіяльності органи, але організм не покидає».

Використано матеріали із книги Олександр Коток "Вакцинації в запитаннях та відповідях для думаючих батьків" (Оригінальна назва: "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей"), вид-во "Украина", 2014. – 192 стр.

Наші інтереси: 

Бути носіями світла та дітьми Божими!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Попередня редакція - 30.09.2022 року.
Оновив: 10.10.2022.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Попередня редакція - 30.09.2022 року.
Оновив: 10.10.2022.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Дякую, втім, думаю, що ця книжка буде корисною далеко не всім, оскільки на тему щеплень зараз точиться запекла боротьба — що поробиш, закони відповідного Простору.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Вона спрямована на всіх, хто шукає альтернативну інформацію. І якщо буде корисною хоча б одній людині і допоможе зробити вибір на користь здоров'я - я вважатиму свою ціль досягнутою.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

До речі, пане Костянтин, не щеплення, а саме вакцинація.

Щеплення - це приживлення хороших якостей, а от вакцинація... Всі факти вказують, що це протиприродня і шкідлива процедура.

Читайте другу частину цієї теми.

Радіймо життю граючи!