Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Юридичний комітет Сенату США методично розслідує спробу антидержавного заколоту, здійснену демократами

Спецтема:

Джеймс Комі (James Comey), колишній директор ФБР часів президентства Обами, погодився дати свідчення перед Юридичним комітетом Сенату США.

20200918senate.jpg

Photo: FedNet / Getty Images

Про це повідомив голова комітету Ліндсі Ґрем (Lindsey Graham). За його словами Комі погодився прийти на слухання добровільно, не очікуючи повістки.

Цікаво, що слухання відбудуться 30 вересня, наступного дня після теледебатів Трамп-Байден (якщо ці теледебати відбудуться). Тобто після теледебатів вже буде ясно, «куди вітер віє», і Комі буде корегувати свою поведінку відповідно. Іншими словами може грати в гру «я нічого не знаю, все не так, ви все неправильно зрозуміли» або почати акуратно здавати фігурантів справи «Перехресний ураган».

Нагадаю, що йдеться про розслідування масштабної операції незаконного стеження за членами команди Трампа в період виборчої кампанії 2016 року та після виборів до інавгурації. А також здійснення провокації з метою усунення радника Трампа Майкла Флінна (Michael Flynn). Докладніше про це в моїй статті тут.

Також зараз Юридичний комітет веде переговори з колишнім заступником директора ФБР Ендрю МакКейбом (Andrew McCabe), щоб він з’явився на слухання без повістки. Нагадаю: і Комі, і МакКейб входять до списку 53 осіб, яких планує допитати Юридичний комітет у справі розслідування незаконних дій в рамках процесу «Перехресний ураган».

А от хто відмовився йти на слухання, так це колишній спецпрокурор Роберт Мюллер (Robert Mueller), котрий три роки постійно заважав працювати Президентові США, вів розслідування, «копав» все, що пов’язано і не пов’язано із заявленим розслідуванням, проте так і не знайшов компромату на Трампа. Його звіт, якого так чекали демократи, виявився порожнім, хоча протягом розслідування він постійно робив натяки, що ось-ось буде «бомба». До речі, Роберт Мюллер був директором ФБР з 2001 по 2013 рік. Його наступником став Джеймс Комі.

Мюллер заявив, що у нього нема часу ходити на слухання. Так що скоріш за все його будуть викликати повісткою. А це вже зовсім інша справа.

До Мюллера є купа запитань про те, як його комісія працювала. Одне з них: коли управління генерального інспектора міністерства юстиції (DOJ’s Office of Inspector General - OIG) вирішило перевірити роботу комісії Мюллера, то з’ясувалось, що записи кількох десятків телефонів, якими користувались члени комісії, були стерті до того, як їх могла би перевірити комісія генерального інспектора. Не один, не два – а кілька десятків телефонів. Це дійсно дуже підозріло, схоже на те, що комісія Мюллера насправді намагалась сховати якусь незручну інформацію.

А ще Юридичний комітет поки що чемно запрошує на слухання 30 вересня колишнього чиновника контррозвідки ФБР Пітера Страка (Peter Strzok), який зараз продає свою книгу "Compromised: Counterintelligence and the Threat of Donald J. Trump" (Скомпрометовані: контррозвідка та загроза Дональда Дж. Трампа), де він викладає свою версію подій 2016 року. Книга поступила у продаж лише кілька днів тому, 8 вересня 2020.

Пітера Страка підозрюють у тому, що саме він був організатором провокації проти генерала Флінна.

Наші інтереси: 

Триває "загінне полювання" на демократів-заколотників. Винні у нечесній політиці мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

збігом обставин Лельо приховує свою присутність

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

збігом обставин Лельо приховує свою присутність