Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 175
  • Переглядів: 208

Якщо Трампа запроторять до в'язниці, то почнеться громадянська війна на расовому ґрунті

Категорія:

Спецтема:

Сенатор від Республіканської партії Ренд Пол попередив, що наслідки використання упередженої системи правосуддя проти Дональда Трампа можуть призвести до війни на вулицях. «Мене турбує те, що 50 відсотків населення вважають, що судова система буде використана проти них», – заявив сенатор.

Ведучий програми "Реальний час" на телеканалі HBO Білл Маер передбачив, що якщо Дональда Трампа засудять до якогось терміну ув'язнення, почнеться громадянська війна, яка швидко переросте у війну на расовому ґрунті через прихильників MAGA, пише modernity.

"Нація МАГА оскаженіє. Я не знаю, чи є це причиною для того, щоб щось робити, але вони оскаженіють", – сказав Маер під час дискусії з колишнім головним стратегом Обами Девідом Аксельродом.

Далі Маер припустив, що "оскільки суддю звали Хуан", ув'язнення Трампа призведе до расового політичного насильства.

"У цій країні все стає расовим. Частково це пов'язано з нашим жахливим, огидним расовим минулим, частково з тим, що частина цього расизму живе в сьогоденні, а частково з тим, що ультраліві роблять все расовим. Але так воно і буде".

"Громадянська війна в цій країні, на жаль, стає расовою війною. Це сумна правда про цю країну", – продовжив ведучий і додав: "І якщо вони посадять його до в'язниці, то перше, що скажуть його прихильники: "О, так воно і є". Чорношкірий окружний прокурор. Ви знаєте, всі ці люди, які є окружними прокурорами, вони чорношкірі. Суддя не був білим. Так воно і є".

Колишній прокурор округу Юта Бретт Толман переконаний, що суддя Мерчан засудить Трампа до тюремного ув'язнення.

"Цей суддя має значну владу зараз, 11 липня він має владу взяти Трампа негайно, він може взяти його, помістити під варту прямо зараз, і він може зробити це на будь-який період часу", – сказав Толман, попередивши, що, попри те, що існує цілий ряд вироків, "правила не діють, хто знає, що цей суддя зробить".

"Я передбачаю, що він дасть йому деякий час ув'язнення, я думаю, що він оштрафує його, прочитає йому сувору лекцію, а потім швидко спланує відставку і зарезервує угоду", – підсумував Толман.

Наступного дня після виходу публікації modernity пише:

Сенатор від Республіканської партії Ренд Пол попередив, що наслідки використання системи правосуддя проти Дональда Трампа можуть призвести до "війни на вулицях".

В ефірі Fox Business Пола запитали: "Яка ваша реакція на обвинувальний вирок?", на що Сенатор відповів, що це "сумний день для Америки" і додав, що його турбує дещо більше, ніж Дональд Трамп.

"Мене турбує розбрат. Мене турбує війна на вулицях. Мене турбує те, що 50 відсотків населення вважають, що судова система буде використана проти них", – заявив Пол.

"Я хвилююся, коли половина країни думає, що з ними не будуть поводитися справедливо, що відбувається і як люди на це реагують", – продовжив сенатор.

Пол також звернув увагу на те, що з Гілларі Клінтон поводилися зовсім по-іншому, коли їй висунули звинувачення через її поштовий сервер.

"Якщо ви подивитеся на протоколи записів і подивитеся на Гілларі Клінтон, її витрати на 8 мільйонів доларів, а її вдарили по руках, бо вона отримала штраф у 8 тисяч доларів", – стверджує Пол.

"Я думаю, що Дональд Трамп – єдина людина, яку коли-небудь притягали до відповідальності за цей конкретний злочин", – припустив Пол, зазначивши, що в Нью-Йорку, ймовірно, існують тисячі випадків протоколів записів, які ніколи не потрапляють до суду.

Наші інтереси: 

Трамп як вірогідний президент США на наступний термін цікавить і заслуговує нашої уваги. Бачимо, як у США розділився народ на тих, хто підтримує республіканців, і тих, хто на боці Демократичної партії, яка скотилася вліво і яка використовує усе найгірше задля своєї підтримки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головним чинником, який стримує демократів від розв'язування громадянської війни, є те, що республіканці добре озброєні і вміють стріляти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головним чинником, який стримує демократів від розв'язування громадянської війни, є те, що республіканці добре озброєні і вміють стріляти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!