Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які сили стоять за спиною Байдена і чому він не буде президентом: частина 4

Категорія:

Спецтема:

Нормальні люди розуміють, що Джо Байден – це лише ширма, якою прикриваються антитрампівські сили. Він фізично і ментально вже не зможе бути президентом.

201227baydengarris.jpg

Джо і Камала
Джо і Камала
Попередні статті:

Реально при “перемозі” Байдена Штатами правитиме Камала Гарріс і сили, які стоять за нею. А це “клінтони” та “обами”, корупціонери, різноманітні ліві сили, BLM, “антіфа” – американський варіант “тітушок” та інші різні екстремістські групи. Камала Гарріс – хто ця жінка?

Історія Камали Гарріс має дещо спільне з історією Моніки Левінські. Старші люди пам’ятають, хто така Левінські, а молодші зможуть знайти в інтернеті. Але Моніка була молода та наївна і зробила найбільшу помилку у своєму житті, почавши молоти язиком про сексуальні зв’язки з Білом Клінтоном. Якби вона була розумніша і промовчала, то тепер вже вона була б відомим політиком, сенатором чи навіть міністром, ба навіть більше: сьогодні вона могла б бути кандидатом у президенти. Але... не судилося.

Камала Гарріс розумніша, тому і досягла рівня, що може навіть стати президентом, хоча вона ніколи не була популярною в рідній Каліфорнії. Якщо когось цікавить про що йдеться, можна знайти все в інтернеті. Peter Schweizer написав книгу “Profiles in Corruption: Abuse of Power by America’s Progressive Elite”. Також він пише, що Сандерс, Клінтон, Байден, Керрі, Обама і Демократична партія це “Is the legislative arm of organized crime in America” (Є законодавчим органом організованої злочинності в Америці).

Тато Камали Гарріс – професор-марксист, який викладав в університеті. Її родина з Ямайки змішаного походження. Цікаво, що в минулому її родина була рабовласниками. Камала Гарріс стала на бік чорних злочинців, які були покарані поліцією і пишається насильником Jacob Blake. Камала Гарріс - політик лівих поглядів. Підтримує BLM та зменшення фінансування поліції. Гроші потрібно забрати від багатих, які їх заробляють і віддати тим, хто не заробляє. Сім’я не потрібна. Виступає проти приватної медицини та за заборону зброї, тобто проти традиційної американської свободи вибору.

Ще одна цікава особа, яка стоїть за BLM та Камалою Гарріс з Байденом, це Анджела Девіс – професор в одному з університетів США. Яра марксистка, одна з керівників компартії США в минулому, яка в 60-70 роки часто бувала в СРСР. В інтерв’ю Russia Today (RT) Анджела Девіс заявила, що вони використовують Джо Байдена як «паравоз» для просування BLM до влади.

Також в команді Джо Байдена є ще одна яра соціалістка та активістка, відома зірка Голлівуду Susan Sarandon, яка підтримує ще одного відомого лідера соціалістів Ryan Knight. Це лише декілька прізвищ для прикладу.

Звісно ж, ми мусимо ще раз згадати старого “хіппі” та соціаліста Берні Сандерса, який на початку також був кандидатом у президенти від демократів. Він починав свою політичну кар’єру ще в 60-ті в русі «хіппі» і залишився соціалістом до сьогоднішнього дня.

Ще одна Голлівудська зірка, яка прихильно ставиться до соціалізму – це Арнольд Шварценеггер, що є дуже дивним. Адже він став знаменитим та багатим в капіталістичних США.

На жаль, ці люди перетворюють колись знаменитий з пісні “Welcom to California” штат в Каліфорнійську Радянську Соціалістичну республіку.

Коли такі відомі люди починають говорити щось позитивне про соціалізм та комунізм, то звісно, що багато наївних клюють на це. Одного разу я був шокований, коли за обіднім столом на роботі один молодий чоловік почав говорити, що комунізм в теорії це добре, але було неправильне втілення в життя. Ми домовились поговорити з ним пізніше.

Але найбільш відвертим став професор Eric Loomis з університету Rhode Island, який виступаючи перед студентами заявив, що вбивство протрампівських активістів, яких він вважає «фашистами» і поліцейських, які захищають цих «фашистів», є цілком виправданим і моральним. Це спричинило скандал у суспільстві, на що керівництво університету заявило, що він висловлює власну думку, а не університету, і все це згідно з додатком до конституції США, який гарантує свободу висловлювання. По суті справи університет його не осудив. Однак, чи це не є заклики до насильства та вбивств? У той самий час за звичайну незгоду з тим, що говорять навіть про зміну клімату, на вас почнеться відверте цькування зі всіх боків.

Dougal MacDonald, ще один лектор з університету в Едмонтоні, у 2019 році читав лекції студентам, в яких заперечував факт Голодомору в Україні. Його фото можна знайти та вебсторінці Комуністичної партії Канади серед різних марксистів-леніністів.

Керівник Facebook, Mark Zuckenberg, офіс якого в Каліфорнії, під час слухань в сенаті сказав, що більшість з його стотисячного колективу мають ліві погляди. Виходить, що ці люди інколи “фільтрують” нашу інформацію виходячи зі свого специфічного лівого світогляду. Звідси виникає питання: чому надається перевага таким людям при прийомі на роботу? Чи це чиста випадковість? Також Mark Zuckenberg, виділив 400 мільйонів долярів в різні фонди для допомоги демократам та оплати членів виборчих комісій від демократів, що забороняється законами США.

Тут наведено лише декілька прикладів. Насправді ж, все це потрібно помножити на тисячу чи більше. Такі сьогоднішні реалії в США. В американсько-канадському суспільстві з’явився запит на нові, незаангажовані ЗМІ та соцмережі, які почали появлятись.

Продовження: Поява Дональда Трампа і вибори-2020 – це американський варіант Помаранчевої революції

Наші інтереси: 

Стежимо за Штатами, робимо висновки. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Чудово пам'ятаю 70 роки минулого сторіччя, коли всесовкове ТБ на першому каналі показувало, як Брєжнєв приймав Анжелу Девіс, тоді ще дуже молоду особу з кумедною зачіскою, схожою на кульбабу чорного кольору ... З тих пір , видно і пішла мода в Україні називати дівчаток цим ім'ям ... А, виявляється, вона старої справи не полишила ...

Історія має властивість повторюватись...

Коментарі

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Чудово пам'ятаю 70 роки минулого сторіччя, коли всесовкове ТБ на першому каналі показувало, як Брєжнєв приймав Анжелу Девіс, тоді ще дуже молоду особу з кумедною зачіскою, схожою на кульбабу чорного кольору ... З тих пір , видно і пішла мода в Україні називати дівчаток цим ім'ям ... А, виявляється, вона старої справи не полишила ...

Історія має властивість повторюватись...