Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які соки найкорисніші

Спецтема:

Овочі та фрукти особливо корисні для організму людини, а соки з них допомагають скинути зайву вагу та покращити здоров’я очей.

Найкращими для організму людини вважаються домашні соки з буряка, моркви та яблука, пише "Країна здоров'я".

Морква збагачена вітамінами А, В, С, Е і К. Вона містить мінерали кальцію, магнію, калію і селену. Сік моркви допомагає скинути зайву вагу і покращує здоров'я очей.

Свіжовичавлений сік з яблука містить велику кількість клітковини та вітаміну С, а також має низьку кількість калорій. Такий сік не містить натрію та жиру. Яблука багаті вуглеводами, особливо фруктозою і глюкозою, що дає організму енергію і запобігає втомі.

Особливо корисним буде яблучний сік з додаванням соку буряка. У ньому міститься велика кількість кальцію, заліза і вітаміни А і С. Це хороше джерело фолієвої кислоти, клітковини, марганцю і калію.

До слова, перший овочевий сік, який починають давати малюку з 4-6 місяців життя, – морквяний – є найкориснішим для дитячого організму.

 

Наші інтереси: 

Все потрібне маємо під рукою – користуймося!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи