Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 16

Як відновити лобове скло зі сколами: порада від фахівців

Випадковий камінь що вилітає з під коліс автомобіля при русі може завдати серйозної шкоди не тільки кузову, а й лобовому склу, викликаючи тріщини, сколи, а в деяких випадках і сильне пошкодження, що вимагає повної заміни лобового скла.

Також, часті випадки аварійних ситуацій, що призводять до пошкоджень скла авто – від банального ДТП до попадання сторонніх предметів під час їзди автомобілем. Якщо проблем зі сколами не так багато - вони легко піддаються ремонту, то у випадку з тріщинами справа набагато серйозніша, оскільки з часом, вони можуть тільки збільшуватися, що в свою чергу ставить під загрозу безпеку як власника автомобіля, так і його пасажирів.

Якісний та оперативний ремонт лобового скла автомобіля

Завдяки послугам спеціалізованого центру, з якими можна ознайомитися на сайті, оперативно та якісно виконуються ремонт та повна заміна лобового, бічного або заднього скла автомобіля. Основні послуги, які можна отримати від компанії:

1. Професійний ремонт автомобільного скла кваліфікованими майстрами. У разі невеликих пошкоджень, фахівці можуть у найкоротші терміни (за 30 хвилин) відновити цілісність та міцність автомобільного скла, що порівняно з повною заміною є набагато економнішим варіантом для автовласника. При відновлювальних роботах використовується сучасна інноваційна технологія Glass Medic від Carglass та ексклюзивний полімер, завдяки чому забезпечується найбільш ефективне заповнення тріщин та більш тривала гарантія на виконану роботу з відновлення скла. У порівнянні з іншими автомобільними сервісними центрами, специфіка яких пов'язана з ремонтом лобового скла, Carglass не застосовує у своїй роботі такий спосіб, як засвердлювання сколів і тріщин, що може призвести до зниження міцності скла.

2. Застосування найсучаснішого обладнання та запатентованих технологій при ремонті автомобільного скла. Фахівці у своїй роботі використовують найсучасніший і унікальніший інструмент (ультрафіолетові затверджувачі, апарати для нанесення полімеру під тиском, обладнання для виконання ретельного полірування скла після нанесення полімеру).

Вибір між ремонтом скла або повною заміною

При зверненні до спеціалізованого центру проводиться ретельна перевірка та оцінка можливості ремонту скла, і тільки за її результатами, власнику буде запропоновано кілька варіантів:
- у разі невеликих сколів (таких пошкоджень, як «Бичаче око», «Здвоєне», «Подрібнене», «Комбіноване», «Зірочка») – проведення ремонтних робіт;
- Повна заміна автомобільного скла.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи