Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Великі фармацевтичні компанії платять чиновникам мільйони за видачу дозволів на використання вакцин

Резонансне викриття зробили журналісти американського Project Veritas. Вони записали на приховану камеру розмову з Крістофером Коулом, виконавчим директором американського Управління з санітарного нагляду FDA (Food and Drug Administration), що відповідає за охорону громадського здоров'я в США.

На відео Коул відверто розповідає, що фармацевтичні гіганти за великі гроші фактично купують у чиновників дозволи на використання вакцин. Він також зізнався, що в планах влади США вакцинувати всіх людей по максимуму, включно з немовлятами, і визнав, що вакцини мають сумнівну якість.

ПРАВІ.МЕДІА опублікували відео з субтитрами:

Щоб пройти процес погодження вакцини, достатньо, щоб препарат робив більше користі, ніж шкоди. В планах влади США вакцинувати всіх людей по максимуму, включно з немовлятами. Вакцинування проти ковіду проводитимуть щорічно, як проти грипу.

Наші інтереси: 

Знати, що насправді ковідовакцинація – велика афера, на якій збагачуються Бігфарма та чиновники. І вони будуть вимагати регулярно вакцинуватися проти респіраторного захворювання, щоб отримувати від держав гроші. Стабільно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці людиноподібні істоти справді не мають совісті. Колоти немовлят просто заради збагачення – це відверто нелюдяна поведінка.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці людиноподібні істоти справді не мають совісті. Колоти немовлят просто заради збагачення – це відверто нелюдяна поведінка.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вивчаємо терміни, щоб спілкуватися вільно - геннемата ехідноун.
Що це?
Відповідь тут:
https://www.ar25.org/article/pryhovanyy-sens-nagirnoyi-propovidi-rozdilennya-lyudey-i-tvaryn-abo-yakym-terminom-isus

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Поясніть хтось, будь ласка, суть цього збоченого маркетингу. Кому вигідно заполонити ринок вакцинами? Адже пацієнти все одно отримують свої уколи безкоштовно - а у США відтепер ще й обов'язково!
Мені ж пощастило свого часу не знайти вакцину проти грипу у дільничній поліклініці. Залишався варіант: купити її власним коштом - на Таблетках.юа тощо. Я ж нічого не купляв, бо вирішив не спокушати долю. Зараз усіх колють безкоштовно, але хіба хтось отримує вигоду?
Хоча, розумію: Її Величність Мати Корупція пролізла й сюди...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

За вакцини платять з бюджету, а кошти до бюджету надходять з податків, мита, тощо, а ще туди йдуть доходи державних компаній, "Нафтогаз Україна", наприклад. Простіше кажучи, за "безкоштовні" вакцини платять усі громадяни України, бо газ купують усі, до того ж він входить до собівартості всієї продукції українського виробництва.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.