Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Компанія зі страхування життя каже, що кількість випадків смерті після вакцинації від COVID-19 зростає на 40%

Категорія:

Страхова компанія OneAmerica з Індіанаполіса повідомляє про значний ріст випадків смерті з того часу, як вакцини від коронавірусу (Covid-19) були введені в рамках програми Warp Speed. Рівень смертності зріс на 40 % у порівнянні з допландемічним рівнем. І ці смерті трапляються у людей працездатного віку, яким було від 18 до 64 років.

220206scott-davison-oneamerica.jpg

Скотт Девісон (J. Scott Davison)
Скотт Девісон (J. Scott Davison)

"Зараз ми бачимо найвищі показники смертності, які ми колись бачили в історії цього бізнесу – не лише в OneAmerica", – підтвердив цю галузеву тенденцію виконавчий директор компанії Скотт Девісон.
Тобто зростання смертності можуть підтвердити й інші страхові компанії.

Доктор Роберт Мелоун, доктор медичних наук, винахідник технології мРНК (месенджера), що використовується у вакцинації проти "грипу Фаучі", каже, що він був шокований, отримавши електронного листа від свого колеги-аналітика про повідомлення OneAmerica.

Big Pharma співпрацює з Big Tech, щоб приховати 100 тисяч надлишкових смертей на МІСЯЦЬ від уколів проти Covid.

До цього часу Мелоун використовував більш консервативний підхід до пландемії. Якийсь час він знав, що уколи – це погана ідея, але не назвав все це змовою.

Однак усе це швидко змінилося після того, як Мелоун був заблокований у Twitter просто за те, що він сказав правду.

Втративши доступ до своїх понад 500 тисяч послідовників, Мелоун прийшов до шокуючого усвідомлення того, що це не лише змова й у цьому залучена не тільки Big Pharma. Big Tech також бере участь і працює понаднормово, щоб приховати той факт, що зараз відбувається майже 100 тисяч надлишкових смертей на місяць через ін’єкції.

Мелоун погоджується, що нам потрібен ще один раунд Нюрнберзького процесу. Він описує свою мандрівку після отримання «червоної пігулки», щонайменше, як авантюрну. Тепер він розуміє, що насправді діє план депопуляції «Велике перезавантаження» і що уколи відіграють у цьому велику роль.

Він також тепер розуміє, чому Райнер Фюльміх наполягає на створенні ще одного з’їзду націй, щоб спробувати притягнути до відповідальності тих, хто вчинив цей масовий геноцид проти людей усього світу.

Вже не можна заперечувати, що смертність від усіх причин виходить за межі діаграм. І єдине, що змінилося, окрім нібито «поширення covid», – це масова вакцинація загадковими хімічними речовинами, одну з яких (мРНК) створив сам Мелоун.

Здається, що загальний консенсус полягає в тому, що причина цього сплеску залишається «загадкою». Але знову ж таки, єдине, що змінилося, – це те, що десятки мільйонам (мільярдам?) людей підірвали гени та імунну систему Біг Фармою та урядом.

Генетичні вакцини, які так агресивно пропагуються, зазнали невдачі, вважає Мелоун, а федеральна кампанія запобігання ранньому лікуванню призвела до масових смертей, які можна було уникнути.

У режиму Байдена також має багато крові на руках за те, що він зобов’язав ці речі робітникам та іншим особам, а це є серйозним злочином проти людства та масовою втратою людських життів.

"Більш того, ми також переживаємо найбільш масову, глобально скоординовану кампанію пропаганди та цензури в історії людської раси", – пише Мелоун, вказуючи на платформи Big Tech, як-от Twitter, через їхню співучасть.

"Усі великі медіа та компанії, що займаються технологіями соціальних медіа, скоординувалися, щоб придушити та подавити будь-яке обговорення ризиків генетичних вакцин і (або) альтернативних ранніх методів лікування".

Мелоун зокрема обурений тим, що перша поправка до Конституції Сполучених Штатів систематично видалялася такими, як Twitter (і Facebook / Meta та багато інших).

"Ми не просто говоримо про те, щоб перекрити першу поправку до Конституції Сполучених Штатів і розтерти її в бруд армією важкої піхоти на штучному інтелекті", – каже він.

"Ця стаття (від OneAmerica) читається як сухий опис масових жертв, яких можна було уникнути, викликаних обов’язковою експериментальною медичною процедурою. Всі можливості для жертв бути поінформованими про потенційні ризики були методично стерті як з Інтернету, так і з громадського простору міжнародною корумпованою кабалою (інші варіанти перекладу – політичною клікою, групою змовників), що діє під прапором "Trusted News Initiative".

Довідка НО: Trusted News Initiative – це "партнерство" Бі-Бі-Сі з Фейсбуком, Твіттером, агенством Reuters і газетою The Washington Post, що призначене, як вони заявляють, для "виявлення дезінформації в режимі реального часу". Вони "борються" з дезінформацією (тобто з альтернативною думкою, відмінною від тієї, яку пропагують).

Останні новини про ін'єкції проти китайського вірусу можна знайти на ChemicalViolence.com.

Наші інтереси: 

Все більше людей розуміють, що насправді відбувається і як приховують правду. 

Джерело: Natural News

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Що таке взагалі надлишкова смертність? У якому значенні тут вживається слово "надлишкова"? Якщо це насправді так серйозно, то про це мають знати всі. Але закінчиться, підозрюю, тим, на що скаржиться пан Сергій Гула: замажуть фейками й скажуть, що нічого не було.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Що таке взагалі надлишкова смертність? У якому значенні тут вживається слово "надлишкова"? Якщо це насправді так серйозно, то про це мають знати всі. Але закінчиться, підозрюю, тим, на що скаржиться пан Сергій Гула: замажуть фейками й скажуть, що нічого не було.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Йдеться про смертність, яка перевищує усталену середньостатистичну норму смертності. Наприклад, в Україні щорічна смертність становить приблизно 16 осіб на тисячу. Якщо внаслідок вакцинації буде, скажімо, 30, то +14 – це надлишкова смертність.

Все, що робиться з власної волі, – добро!