Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 14

Відкритий лист провідного ізраїльського імунолога до МОЗ: Час визнати невдачу – Ехуд Кімрон (Ehud Qimron)

Категорія:

Міністерство здоров’я, пора визнати невдачу. Зрештою, правда завжди буде розкрита, а правда про політику щодо коронавірусу починає розкриватися. Коли деструктивні концепції руйнуються одна за одною, нічого не залишається, як розповісти експертам, які керували пандемією, – ми вам це сказали.

22011602.png

Професор Ехуд Кімрон, завідувач кафедри мікробіології та імунології Тель-Авівського університету (в центрі)

Через два роки ви нарешті розумієте, що респіраторний вірус неможливо перемогти та що кожна така спроба сприречена на провал. Ви цього не визнаєте, тому що за останні два роки майже не визнали помилок, але ретроспективно видно, що ви з тріском провалилися, і навіть ЗМІ вже важко приховувати ваш сором, – пише bezdoz.info.

Ви, попри роки спостережень і наукові знання, відмовилися визнати, що інфекція приходить хвилями, які зникають самі по собі. Кожен спад ви наполегливо приписували виключно своїм діям. Так, за допомогою брехливої ​​пропаганди ви “подолали чуму”. Потім знову перемогли її, і знову, і знову, і знову.

Ви відмовилися визнати, що масове тестування неефективне, хоч у ваших власних планах дій у надзвичайних ситуаціях це прямо вказано (див. “План готовності системи охорони здоров’я до пандемії грипу, 2007”, стор. 26).

Ви відмовилися визнати, що одужання захищає краще, ніж вакцина, попри попередні знання та спостереження, які показують, що вакциновані люди заражаються частіше, ніж ті, хто перехворів.

Ви попри спостереження відмовилися визнати, що вакциновані заразні. Так ви сподівалися досягти колективного імунітету шляхом вакцинації – і це вам також не вдалося.

Ви наполегливо ігнорували той факт, що хвороба в десятки разів небезпечніша для груп ризику та літніх людей, ніж для молодих людей, які не входять до груп ризику. Хоча розуміння цього прийшло з Китаю ще у 2020 році.

Ви відмовилися прийняти «Декларацію Баррінгтона», підписану понад 60 тисячами вчених і медичних працівників та інші програми здорового глузду. Ви вирішили висміяти, оббрехати, спотворити та дискредитувати їх.

Замість правильних програм і людей ви обрали фахівців, яким бракує відповідної підготовки для управління пандемією (фізиків як головних радників уряду, ветеринарів, співробітників служби безпеки, працівників ЗМІ тощо).

Ви не створили ефективної системи звітування про побічні ефекти вакцин і навіть видаляли такі повідомлення з вашої сторінки у Facebook. А лікарі уникають пов’язувати побічні ефекти з вакциною, щоб ви не переслідували їх, як це вже трапилось з деякими з їхніх колег.

Ви проігнорували багато повідомлень про зміни інтенсивності менструації та тривалості менструального циклу. Ви приховали дані, які дають змогу об’єктивно та правильно досліджувати (наприклад, ви видалили дані по пасажирах в аеропорту Бен-Гуріона). Натомість ви вирішили публікувати необ’єктивні статті разом із топ-менеджерами Pfizer про ефективність та безпеку вакцин.

Невиправна шкода довірі

Однак з висоти своєї гордині ви також проігнорували той факт, що врешті-решт правда буде відкрита. І це починає виявлятися. Правда полягає в тому, що ви знизили довіру громадськості до вас до безпрецедентно низького рівня і ви підірвали свій статус джерела влади. Правда полягає в тому, що ви безрезультатно спалили сотні мільярдів шекелів – за публікацію залякування, за неефективні тести, за руйнівні локдауни та порушення нормального життя протягом останніх двох років.

Ви знищили освіту наших дітей та їхнє майбутнє. Ви змушували дітей відчувати себе винними, наляканими, курити, пити, ставати залежними, кидати навчання та сваритися, про що свідчать освітяни по всій країні. Ви завдали шкоди джерелам існування, економіці, правам людини, психічному та фізичному здоров’ю.

Ви обмовили колег, які не здалися вам, ви настроїли людей один проти одного, розділили суспільство і поляризували дискурс. Ви без будь-яких наукових обґрунтувань визнали людей, які вирішили не вакцинуватися, ворогами суспільства та розповсюджувачами хвороб. Ви безпрецедентним чином пропагуєте драконівську політику дискримінації, відмови у правах та позбавлення людей, у тому числі дітей, і медичного вибору. І все це не має жодного епідеміологічного обґрунтування.

Якщо ви порівняєте руйнівну політику, яку ви проводите, з розумною політикою деяких інших країн, ви можете чітко побачити, що руйнування, яке ви спричинили, лише додало жертв. Економіка, яку ви зруйнували, безробіття, яке ви спричинили, і діти, чию освіту ви знищили, – вони є надлишковими жертвами лише ваших власних дій.

Ніякої надзвичайної медичної ситуації зараз немає, але ви культивуєте такий стан уже два роки через жагу влади, бюджету та контролю. Єдина надзвичайна ситуація зараз полягає в тому, що ви все ще встановлюєте політику та тримаєте величезні бюджети на пропаганду та психологічну інженерію замість того, щоб спрямовувати їх на зміцнення системи охорони здоров’я.

Цю надзвичайну ситуацію потрібно припинити!

Професор Ехуі Кімрон, медичний факультет Тель-Авівського університету

Оригінал листа опубліковано 06/01/2022 івритом тут.

Англомовний переклад з’явився 10/01/2022 тут.

З англійської на українську 12/01/2022 переклав Захар Мілютін

Наші інтереси: 

Підтримуємо чесних лікарів та науковців, поширюємо правдиву інформацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Гарно! Ура! Правда переможе!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Гарно! Ура! Правда переможе!

Радіймо життю граючи!