Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українську економіку нищить не тільки Путін та російська армія

Українську економіку швидше і сильніше, ніж ракети московитів, руйнує голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. Економіка України під час російсько-української війни зменшилась на 49%. Українські чиновники, такі як Данило Гетманцев, хочуть донищити те, що залишилось, впровадивши високі податки та унеможлививши подальший розвиток бізнесу.

Дмитро Корчинський дає свою оцінку діям українських бюрократів та можновладців. З одного боку, в Україні є Президент Зеленський, який не дивлячись на всі помилки, залишився в Києві та очолив боротьбу українців проти російського агресора. З іншого боку, є такі паразити, як Данило Гетманцев, який руйнує українську економіку швидше за Путіна.

Про ситуацію на митниці, проблеми фінансування ЗСУ після агресії Московії у 2014-го року, про проблеми засилля чиновників й бюрократів в Україні дивіться у відео:

Наші інтереси: 

Піднімаємо незручні для влади питання, поки не стало пізно. У результаті цієї війни маємо усунути паразитів від державного управління.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи