Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна запровадила візовий режим з Росією з 1 липня

Категорія:

Світ:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Кабмін ухвалив відповідне рішення. Раніше петицію про це підтримали громадяни України.

20082704.jpg

Фото: УНІАН

Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ, повідомив Володимир Зеленський у Telegram-каналі Zelenskiy / Official.

Уряд України 17 червня ухвалив рішення про припинення дії угоди з Росією про безвізовий режим, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
 
"Остаточно розриваємо зв'язки з Росією. Для протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності нашої держави уряд на виконання доручення президента України щойно ухвалив рішення про припинення дії угоди з РФ про безвізовий режим", – написав він.
 
Прем'єр уточнив, що росіяни не зможуть потрапити в Україну без отримання візи з 1 липня.
 
Нагадаємо, Україна розірвала дипломатичні відносини з РФ одразу після повномасштабного вторгнення в Україну російських військ 24 лютого.

Нагадаємо також, що з 1 березня 2020 року перетин українського кордону з боку РФ здійснюється лише на підставі закордонного паспорта.

На початку травня петиція про створення візового режиму для громадян РФ для вʼїзду в Україну набрала понад 25 000 підписів, що стало приводом для її розгляду Президентом України.

25 травня Зеленський підтримав петицію. За його словами, він підтримує посилення контролю над вʼїздом росіян в Україну на тлі повномасштабної російської агресії.

Наші інтереси: 

Обрізаємо зв'язки з країною-агресором.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи