Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

У США водії відмовляються від електрокарів на користь бензинових авто. У чому справа?

Дослідники Каліфорнійського університету з’ясували, що головною причиною повернення до традиційних видів автомобілів виявилася повільна зарядка акумуляторів електрокарів. У Каліфорнії кожен п’ятий власник електромобіля відмовився від нього на користь машини з бензиновим двигуном.

Заправка бака бензинового Ford Mustang займає три хвилини та дозволяє проїхати близько 500 кілометрів. Електричний Mustang Mach-E після години зарядки від звичайної розетки отримує лише п’ять кілометрів ходу, пише Хмарочос із посиланням на Business Insider.

70% тих, хто розчарувався в електромобілях, не мали доступу до потужних зарядних пристроїв. Дві третини опитаних водіїв зазначили, що не користувалися громадськими зарядними станціями (причина не уточнюється).

Експерти припускають, що така тенденція може сповільнити зростання продажів електромобілів, а також вплинути на світовий ринок електротранспорту.

Нагадаємо, за даними експертів Міжнародного енергетичного агентства, до 2030 року у світі буде приблизно 145 мільйонів електромобілів. Для порівняння, зараз на планеті налічується близько 11 мільйонів таких авто.

Наші інтереси: 

Мода на електромобілі починає поступатися практичності звичайних авто.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

нічого нового у світі.смердівки-смердам.елéктрівки-шостій расі.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

нічого нового у світі.смердівки-смердам.елéктрівки-шостій расі.РаДіє