Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США схвалили нові санкції проти скандального "Північного потоку-2"

Світ:

Комітет Сенату США схвалив черговий санкційний законопроект проти російського газопроводу "Північний потік-2". Вони вважають, що він несе енергетичну небезпеку для Європи. За інформацією Bloomberg, під санкції підпадають всі судна, які ведуть прокладку труб для експорту російського газу в обхід України на глибині 30-ти метрів.

 

Економічні обмеження також діятимуть і для компаній, які проводять страхування газопроводу. А власникам цих компаній можуть взагалі заборонити в'їзд в США та заморозити їхні активи, пише 24 канал

Схвалений комітетом законопроект ще має пройти Сенат і Палату представників США. Насамкінець у дію його повинен ввести підпис Дональда Трампа.

Санкції вводять для того, аби Європа не була залежною від російського газу. До слова, проти скандального газопроводу виступають також Польща, країни Балтії, Україна, Молдова, Словаччина, США та Данія.

 

Наші інтереси: 

США розуміють небезпеку Північного потоку-2 і протистоять цьому.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи