Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У новий 2021-й рік Європа увійде з обмеженнями, а рік пройде під гаслом вакцинації. Новини коронабєсія

Категорія:

З 12-16 грудня «карантин» посилено в Німеччині, Данії, Великобританії, Нідерландах, Естонії та Литві. Найдовші та найсуворіші обмеження діють в Литві – до 31 січня. Починаючи з 22 грудня і по 22 січня посилюють карантин у Швейцарії, а з 24 грудня до 6 січня буде загальнонаціональний локдаун в Італії.

З 26 грудня по 25 січня на третій національний локдаун закривається Австрія. Часткове послаблення планують з 18 січня.

28 грудня почнеться посилений карантин у Польщі, який триватиме до 17 січня.

В Україні посилення «карантину» заплановано на 8-25 січня, хоча деякі додаткові карантинні обмеження вступили в дію вже 19 грудня.

У державний бюджет України 2021 року закладені кошти на закупівлю вакцини від COVID-19 на 4 млн доз. Про це повідомив голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Цими дозами провакцинують 2 млн українців – одній людині вакцина вводиться двічі. За словами заступника міністра МОЗ і головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, ще 8 млн доз (для 4 млн осіб) Україні начебто подарує організація під назвою COVAX.

COVAX — це Глобальний фонд, який просуває вакцини. Заснований 2020 року Всесвітньою організацією охорони здоров'я, Європейською комісією та урядом Франції.

Нагадаємо, що у 2009 році також була "пандемія". Тоді був свинячий грип, який викликав паніку, особливо, у Німеччині. Тоді ВООЗ змусила уряди європейських держав закупити вакцини. 

Україна тоді відзначилася тим, що закупила Таміфлю, на якому встигли попіаритися Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Тоді доходи компанії Roche від продажу препарату Таміфлю, який оголосили найбільш ефективним проти свинячого грипу, зросли в 10 разів.

В Україні тільки на Львівщині на отруті Таміфлю відмили майже 42 млн грн.

Вже наприкінці 2009 року вчені відразу з декількох країн звинуватили Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ) в тому, що вона оголосила пандемію свинячого грипу в інтересах великих фармацевтичних компаній

2010 року представники комісії з охорони здоров`я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили ВООЗ в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

А на початку 2020 року виробник Таміфлю, фармкомпанія Hoffmann-La Roche, отримала позов зі звинуваченнями у введенні в оману державних органів США для отримання 1,5 мільярдів доларів бюджетних коштів.

Ми думали, що свинячий грип був найбільшою аферою 21 століття. Помилилися. Такою аферою без сумнівів стала вся ця історія з COVID-19, яка почалася на початку 2020 року, і закінчення якої поки ще не передбачається. Більш того, її намагаються використати глобалісти, щоб створити нам нову «нормальність»

Цікаво, коли ж людство почне прозрівати та зрозуміє, що коронавірусна афера була крутішою, ніж афера зі свинячим грипом.

Наші інтереси: 

Розуміти причини та наслідки. Коронаістерія в Європі має інший бік. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, тоді, в 2009 році, та наступного десятиріччя не прозріли навіть гравці-акціонери НО щодо Петра Порошенка. І, підпримували його й надалі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, тоді, в 2009 році, та наступного десятиріччя не прозріли навіть гравці-акціонери НО щодо Петра Порошенка. І, підпримували його й надалі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якраз до 2016 ми негативно ставилися до Порошенка. Далі ми підтримували не його, а проукраїнську політику, яку він почав проводити. У 2020 році цієї політики вже не було.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, чому на НО думали, що його світогляд докорінно змінився? Яка подія могла до цього призвести? Чому на НО не думали, що його поведінка обумовлена суто тактично? Тобто, не думали на НО, що така його поведінка є дуже короткотривалою?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!