Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Німеччині мають намір незабаром оприлюднити план розв'язання кризи з мігрантами

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що 24 вересня Берлін планує оприлюднити комплексний пакет заходів з вирішення ситуації з мігрантами.

Німеччина очікує, що в цьому році кількість шукачів притулку досягне 800 тисяч, що в чотири рази більше від попереднього року, передає "Радіо Свобода".

У понеділок, 31 серпня, Меркель закликала інші країни ЄС внести внесок у вирішення ситуації з шукачами притулку. За її словами, наразі Італія потребує допомоги, оскільки в цю країну прибуває багато мігрантів, які потрапляють туди через Середземне море.

Канцлер Німеччини розкритикувала деякі країни, включаючи Словаччину, які відмовляються приймати мігрантів з мусульманських країн. «Якщо ми почнемо говорити, що ми не хочемо мусульман, це не може бути добре», - наголосила Меркель.

За її словами, нинішня криза з мігрантами є тестом для Європи щодо забезпечення основних прав людини.

За даними ООН, в 2015 році близько 300 тисяч біженців з країн Близького Сходу та Африки намагаються знайти притулок у Європі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи